Kinedryl pre ročné dieťa

27. dec 2021

Moze prosím Vás ročne dieťa užiť kinedril pred cestou? Píšu ze je od 2 rokov. Mala sa nám 3 x pozvracala cestou na východ a neviem ci môže kinedril alebo niečo podobné. Ďakujem za rady 🙂

zuzkaa1991
27. dec 2021

My mame ten problem resp aj ja mam do teraz problém cestovat (30r) dcérka uz ma 3,5r. Takze viem co treba robit
Netreba vykúrit auto velmi aby nebolo velmi teplo mlieko najlepšie nepit vôbec ani nic mliecne my sme brali cocculine tabletky ale nemalo to efekt malej som sa bala dat kinedril skuste tie cocculine ale brat ako pisu ;) vecer pred cestou sa mi zda a potom pred cestou atd uz.si nepamätám ale urcite vela robi mlieko to somnsa poucila pri mojej ;)

panda21
27. dec 2021

Skúšali ste zakryť okno?

im709vf
27. dec 2021

Ja som synovi, keď mal rok a 3 mesiace dala. Konzultovala som to s pediatrickou, ale zas syn bol na svoj vek dosť veľký, neviem ci aj to nezohralo veľkú rolu pri kladnej odpovedi pediatricky.

kika831
27. dec 2021

Nam lekarka povedala ze urcite nie pred 2.rokom.

autor
27. dec 2021

@panda21 nie neskúšali.

matovicova
27. dec 2021

Ak je od 2 rokov, tzn, ze na mladších deťoch nebol testovaný, nerobila by som to.
Ma sedacku v protismere? Ak ano, určite otočiť v smere jazdy..

zuzanka.zuzu
27. dec 2021

súhlasím so sedačkou - otočiť v smere jazdy

autor
28. dec 2021

@matovicova áno v protismere ju má tak ako má byť

panda21
28. dec 2021

Preboha, ročne dieťa v žiadnom prípade do smeru jazdy. Skuste zakryť okno plienkou. Ale ak v aute ešte nevracala, treba skúsiť najprv všetky metódy bez liekov.

matovicova
28. dec 2021

Od roka uz môže byť aj v smere jazdy, hlavne keď vracia je to žiadúce. Samozrejme je protismer najbezpečnejší a je dobré tak vydržať čo najdlhšie, ale nie za cenu nevoľnosti...

terka224
28. dec 2021

Jasné, ja som dávala štvrtku. Chvalabohu už má 2 roky a zvracanie v aute ju už prešlo. Ale od toho roka do roka a pol, všetko vždy ogrcane 😭

terka224
28. dec 2021

A ešte sa vyjadrím k tomu čo tu píšu baby, že otočiť v smere jazdy. To u nás absolútne nepomáhalo, grcala tak či tak 😀 niekedy sme ju za 1h cesty v aute 3 krát prezliekali😣

kohy
28. dec 2021

Naša dcéra ešte viac vracala keď sme jej otočili sedačku v smere jazdy. Od mala má problém s cestovaním a ako ročnej sme jej dávali štvrtku kinedrilu. Upokojila sa, inak plakala a ešte viac vracala.