Moze prosím Vás ročne dieťa užiť kinedril pred cestou? Píšu ze je od 2 rokov. Mala sa nám 3 x pozvracala cestou na východ a neviem ci môže kinedril alebo niečo podobné. Ďakujem za rady 🙂
Skúšali ste zakryť okno?
Ja som synovi, keď mal rok a 3 mesiace dala. Konzultovala som to s pediatrickou, ale zas syn bol na svoj vek dosť veľký, neviem ci aj to nezohralo veľkú rolu pri kladnej odpovedi pediatricky.
Nam lekarka povedala ze urcite nie pred 2.rokom.
@panda21 nie neskúšali.
Ak je od 2 rokov, tzn, ze na mladších deťoch nebol testovaný, nerobila by som to.
Ma sedacku v protismere? Ak ano, určite otočiť v smere jazdy..
súhlasím so sedačkou - otočiť v smere jazdy
@matovicova áno v protismere ju má tak ako má byť
Preboha, ročne dieťa v žiadnom prípade do smeru jazdy. Skuste zakryť okno plienkou. Ale ak v aute ešte nevracala, treba skúsiť najprv všetky metódy bez liekov.
Od roka uz môže byť aj v smere jazdy, hlavne keď vracia je to žiadúce. Samozrejme je protismer najbezpečnejší a je dobré tak vydržať čo najdlhšie, ale nie za cenu nevoľnosti...
Jasné, ja som dávala štvrtku. Chvalabohu už má 2 roky a zvracanie v aute ju už prešlo. Ale od toho roka do roka a pol, všetko vždy ogrcane 😭
A ešte sa vyjadrím k tomu čo tu píšu baby, že otočiť v smere jazdy. To u nás absolútne nepomáhalo, grcala tak či tak 😀 niekedy sme ju za 1h cesty v aute 3 krát prezliekali😣
Naša dcéra ešte viac vracala keď sme jej otočili sedačku v smere jazdy. Od mala má problém s cestovaním a ako ročnej sme jej dávali štvrtku kinedrilu. Upokojila sa, inak plakala a ešte viac vracala.
My mame ten problem resp aj ja mam do teraz problém cestovat (30r) dcérka uz ma 3,5r. Takze viem co treba robit
Netreba vykúrit auto velmi aby nebolo velmi teplo mlieko najlepšie nepit vôbec ani nic mliecne my sme brali cocculine tabletky ale nemalo to efekt malej som sa bala dat kinedril skuste tie cocculine ale brat ako pisu ;) vecer pred cestou sa mi zda a potom pred cestou atd uz.si nepamätám ale urcite vela robi mlieko to somnsa poucila pri mojej ;)