Ahojte chystáme sa s dcérou (2roky) do Prahy nočným vlakom a keďže jej býva zle rozhodla som sa jej dať kinedryl 1/4 tablety
Môžem jej dať ďalšiu napríklad po 3 hodinách cesty keby sa mi zobudila ?
Ďakujem za odpoveď
@nataly1312 Býva jej zle vo vlaku?
Po troch hodinách je to veľmi skoro, nedala by som.
@nataly1312 a nebolo by lepšie sa poradiť s pediatrickou?
tiež si myslím, že vo vlaku by jej nemalo byť zle. Preventívne by som nedávala, v noci bude spinkať aj bez...ak by jej bolo zle, bola nervózna...tak 1/4 maximálne.
@nataly1312 mne je do teraz zle mam.po 30tke kinedryl by som nedávala...vo.vlaku málokedy je zle .....tak ako pisu vyse väčšinou busy auta lietadla....a ked tak dala by som pri najhoršom az keby som videla ze je jej zle alebo by povedala ;) a staci 1/4 nedavam jak pisu ze po 3 hod.ci jak.....my sme isli do chorvátska s autom dala som jej asi polhodinu pred cestou a prespala celu noc tam a späť ale spominam si ze som jej davala v aute kinedryl ked sme isli tam ked bolo je jej zle....urcite ziadne mlieko ;) a mliecne vyrobky mam skúsenosti s tym....
Mne byvalo zle aj vo vlaku. Mne doktorka povedala, ze mozem dat stvrtku na 5 hodin. Ale cez den v noci mi povedala, aby som skusila bez, predsa deti v noci spia.
Skor daj coculine preventivne, ak uz nieco chces dat. Ked kvoli spaniu, tak radsej nedaj spat cez den.
Ja trpím kinetózou od detstva, ale vlak bol jediný kde mi nebývalo zle. Nemusím tam sedieť na mieste ale môžem sa hýbať. V noci bude aj tak spať, takže podľa mňa netreba. Mne práveže nerobil kinedryl dobre a po jeho užití som mala isté, že mi bude zle.
@nataly1312 Mozem sa spytat, ako ste zvladli cestu vlakom? My budeme cestovat tiez vlakom v noci do Prahy s 2rocnou dcerou a bojim sa, aby jej nebolo zle, pretoze v aute jej naposledy bolo zle.
@janna86 dobrý večer ideme ešte len na vlaku tak som si len zisťovala ...ale napíšem Vám piatok ak nezabudnem 🙂
@nataly1312 Kinetozou deti trpia skor v aute, autobuse, lietadle, na lodi. Vlak je nepravdepodobny.