Kiahne v 15. rokoch

zuzanaformadzi
1. máj 2023

Myslim si, že mám kiahne.Od piatku sa mi začali robiť podozrive vyražky na tele, ktore veľmi svrbia ale prestanú keď si ich neškrabem. V piatok to boli len 4 vyražky a dneska ich mam asi tak 14. Dneska citim ako keby som mala vyžšiu teplotu, a nemám chuť do jedla. Problem je v tom že ja som kiahne nikdy nemala, ale horším problem je že ich nemala ani moja mama(38ročna). Bojim sa jej to povedať, lebo keď som bola menšia ma strašila, že keď sa jej opovažim prisť domov s kiahnami tak ma zabije😅. No a ona je taky prisny typ, vždy keď som mala nejaku chorobu po mne doslava zjapala ako nepevna, niekedy mi vylepi, ale to keď je fakt niečo važne mojou hluposťou, vinou(napr. nvm si zlomim ruku lebo robim hluposti.) Sice je moja mama prísna, niekedy ma zbije a mam strach čo prve mi spravi 😀... no ale aj napriek tomu ju mám stale rada a sa bojim čo by sa jej teraz stalo. Neviem čo mam robiť prosim pomôžte mi, naozaj mám veľky strach.

Ďakujem za každy komentár <33

patus_2
1. máj 2023

@zuzanaformadzi k mame sa vyjadrovať radšej nebudem, pretoze mi to správne nepríde ani trošku v poriadku. No a k tebe, zavolaj zajtra lekárke, že máš podozrenie, vystaví ti ospravedlnenku, nikam nechoď, aby si to ďalej neroznasala. Lekárka ti už povie ďalšie inštrukcie, že na svrbiace pupienky pravdepodobne vodičku tantum verde, čo na zrazenie teploty, prípadne od bolesti...

lilianka28
1. máj 2023

@zuzanaformadzi Čo sa týka mamy, až sa mi to zle číta a normálne neverím...
Lekára rieš tak, ako píše kočka vyššie.

danielahamar
1. máj 2023

To, že máš kiahne budeš mame musieť povedať, keďže starší ich znášajú horsie ako malé deti, hlavne skrz teploty myslím. Takže ak by ti bolo ozaj zle, tak musí vedieť co ti je.

ankare
1. máj 2023

@zuzanaformadzi odfoť nám tie vyrážky. Ty za to nemozes.