Kiahne, pobyt na slnku a kúpanie v bazénoch

26. júl 2023

Ahojte.
Chcem sa spýtať na skúsenosti mamičiek. Dcéra mala kiahne. Aktuálne má už chrasty. Kedy ste šli s deťmi na slnko a kúpať sa niekde na kúpalisko.
Ja zatiaľ s ňou chodím len do chládku. Na kúpalisko by som šla až keby mala chrasty odpadnuté a kožu zliečenú. Ale ide k otcovi, ktorý nič nerešpektuje. Chcem teda vedieť, či sú tu mamy, ktoré boli s deťmi s chrastami na slnku prípadne sa kúpať a aký to malo dopad na dieťa.
Ďakujem.

zdena1990
26. júl 2023

nedat ... skratka doktorka nedovoli este je v karantene a hotovo ... maly nesiel vtedy k otcovi..

zabina27
26. júl 2023

Asi by som toto leto už kúpalisko (verejné?!) a slnko neriešila, určite aspoň mesiac, lebo sa dcéra neskôr pekne poďakuje za jazvy - po kiahnach netreba chodiť na slnko, koža je citlivá a po vyrážkach vznikajú jazvy
okrem toho, dieťa s chrastami v spoločnom bazéne s ostatnými, no nádhera pre druhých a možnosť infekcií pre ňu samotnú

autor
26. júl 2023

@zabina27 ja 100% súhlasím, avšak otec nárokom ju niekde vezme, lebo ja som povedala, že nie ...

zabina27
26. júl 2023

@autorka tak možno nie, teraz sa (aspoň u nás) riadne ochladilo, kúpalisko nehrozí. Mala ešte nevie povedať, že sa nechce ísť kúpať?

autor
26. júl 2023

@zabina27 má len 5 rokov nevie oponovať otcovi...nechodí tam s vôľou

zdena1990
26. júl 2023

Nedaj ju v rámci zdravia povedz že j v karanténe ešte a nech si ju vezme budúci týždeň ... Skrátka ešte nemôže ...dcéra to tak riešila ... A vieš kedy prišiel o mesiac....

autor
26. júl 2023

@zdena1990 ďakujem