Ahojte. Prosím vas malý dostal kiahne od rana je vyhadzanyy teraz som si všimla že už aj na jazyku. Boli sme kúpiť tinktúru ale nejak stresujem. Mate skúsenosť s takymi kiahnami? Kadečo som počula tak sa bojím 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ježiš sucitim s nim 😭 ja som mala tiež aj na perach zvnútra a dasnach a k tomu strojček, trelo sa to a extrémne bolelo. Dávala som tantum verde
Urcite tantum verde. Skore uzdravenie 🍀🍀
@niki9807 chudacik. moji v lete na jazyku nemali no dcerkaala taku celu cikulu aj konecnik..nietko dava na kiahme tantum verde. Mojim to na kuahne nezabralo ale ma jazyk by to malo byt ok..
Joj ďakujem.. Zajtra kúpim ten tantum verde dnes som dala fialovú tinktúru :/ tak dúfam ze nič čítala som ze aj sa dusiť môže tak mam dosť 🤦🏻♀️
Ano byvaju aj v hrdle nemozne nic prehltnut som mala aj vo vieckach dva dni som nevidela.tantum verde.alebo glimbax je dobry.
Muž mal až v hrdle na mandliach hrozne šak mali sme nejakú vodičku na vyplachovanie silnejšie jak tantun verde našťastie po pár dňoch prešlo
ahojko moj mal tiez v ustach, skoncili sme v nemocnici, urcite by som to zajtra povedala dr. co s tym, dostal antivirotika lieky na stihanutie drzim palceky
@niki9807 Tak toto vidím prvý krát
Ako počula som o kiahniach na jazyku ale nevidela som ich nikdy musí to byť nepríjemné
Prajem skoré uzdravenie
Dievčatá kupila som tantum verde. Ďakujem za rady. Chvalabohu ho to za celý čas nebolelo a nemal problém s papanim ani prehltanim. Verím že. Čoskoro zmiznú
U nas boli ďasná, jazyk, hrdlo. Zabralo Tantum Verde sprej, krasne to stiahlo