Kiahne - liečba

marickaaaa
30. apr 2022

Mame kiahne. Poraďte natierať to niecim ci nechat to tak volne prasknut? Kupat v hypermangane?

matullienka
30. apr 2022

Ja som potierala tým sprejom tantum verde poradila mi to dr, a kupala v hypermangane, na noc som potierala mliečkom tanno hermal

tosomja
30. apr 2022

@marickaaaa natierala som betadine a kúpala v hypermangane, na noc dithiaden, alebo fenistil

silvia33_33
30. apr 2022

@marickaaaa kúpala som v hypermangane, natierala hnedou vodičkou ktorú predpísal lekár, a fenistil kvapky

marickaaaa
autor
30. apr 2022

Mala 3rocna ma aj zvýšenú teplotu

mimzy123
30. apr 2022

Dávala som tekutý púder. Ten super vysušuje.

ajajaj00
30. apr 2022

my mame kiahne opat mali sme v januari..zevraj slaby priebeh tak prisli zase.mam dvojicky jeden to mal dva tyzdne cca spat prve 3 dni teplota ale inak bol ko druheho to chytilo vcera a hrozne...nic neje len lezi teplotu mal v noci len..ja som si najprv znacila tenkou vrstvou tekutym pudrom ci sa robia nove..potom len tee tea teee olej nic ine a na noc dithiaden..

donutka99
30. apr 2022

@marickaaaa fenistil

marickaaaa
autor
30. apr 2022

Budeme to mat este ťažké s tou 3rocnou. Ma 3 kiahne a si ich uz odskriabla... och

patka06
30. apr 2022

@marickaaaa U mojej dcéry som používala iba Tantum Verde sprej /pôsobí aj proti svrbeniu a rýchlo sa kiahne hoja/. Nepotrebovala ani Fenistil a pod.
Už sa neodporúča tekutý púder, ten hojenie predlžuje.
Pri teplote nedávať Nurofen.

matullienka
30. apr 2022

@patka06 áno ten tantum verde sprej je na nej super. Naša to mala pred dvomi rokmi fakt hrozné, a ten sprej jej fakt ulavoval

marickaaaa
autor
1. máj 2022

Myslite tento tantum verte sprej ano? Davat na pľuzgiere ano?

matullienka
1. máj 2022

@marickaaaa áno ten, ten menší je o niečo silnejší

marickaaaa
autor
1. máj 2022

Prosím vas maminky chcem sa vás opýtať .. nasa mala ma len 3bodky nic viac. Mali ste to niektorá? Syn mal asi 30dokopy ani nie. A mala ma len 3bodky

fantinka
1. máj 2022

@marickaaaa ja som mala zevraj jednu, ked som bola mala, cize velmi lakhy priebeh a ked mali deti pred dvomi rokmi, nedostala som ich.Zalezi aj od imunity, kolko protilatok sa spravi. Syn mal asi 30, dcera asi miliardu.

patka06
1. máj 2022

@marickaaaa áno prsne týmto sprejom nastriekať niekoľkokrát denne

marickaaaa
autor
1. máj 2022

Ďakujem krásne za vaše rady a skusenosti

marickaaaa
autor
1. máj 2022

Pri synovi pred dvoma týždňami ani neviem, ze mal nejake kiahne a mala mi dava dost zabrať. Aj keď ma len 3bodky samozrejme si ich všetky odrapla

1veronikaveronika1
21. máj 2022

@matullienka dobrý deň môžem sa opýtať mame kiahne presne toto iste som aj ja používala už ma len chrasty je to 9 deň môžem ho už osprchovať so šampónom ci stále pokračovať v liečbe aj keď ma chrasty toto vôbec netuším kedy ukončiť liečbu ďakujem za odpoveď

matullienka
21. máj 2022

@1veronikaveronika1 ja by som ešte pár dní vydržala

mirka193
30. sep 2022

Dobrý deň, Betadine sa má riediť alebo neriediť?