Mame kiahne. Poraďte natierať to niecim ci nechat to tak volne prasknut? Kupat v hypermangane?
@marickaaaa natierala som betadine a kúpala v hypermangane, na noc dithiaden, alebo fenistil
@marickaaaa kúpala som v hypermangane, natierala hnedou vodičkou ktorú predpísal lekár, a fenistil kvapky
Mala 3rocna ma aj zvýšenú teplotu
Dávala som tekutý púder. Ten super vysušuje.
my mame kiahne opat mali sme v januari..zevraj slaby priebeh tak prisli zase.mam dvojicky jeden to mal dva tyzdne cca spat prve 3 dni teplota ale inak bol ko druheho to chytilo vcera a hrozne...nic neje len lezi teplotu mal v noci len..ja som si najprv znacila tenkou vrstvou tekutym pudrom ci sa robia nove..potom len tee tea teee olej nic ine a na noc dithiaden..
@marickaaaa fenistil
Budeme to mat este ťažké s tou 3rocnou. Ma 3 kiahne a si ich uz odskriabla... och
@marickaaaa U mojej dcéry som používala iba Tantum Verde sprej /pôsobí aj proti svrbeniu a rýchlo sa kiahne hoja/. Nepotrebovala ani Fenistil a pod.
Už sa neodporúča tekutý púder, ten hojenie predlžuje.
Pri teplote nedávať Nurofen.
@patka06 áno ten tantum verde sprej je na nej super. Naša to mala pred dvomi rokmi fakt hrozné, a ten sprej jej fakt ulavoval
@marickaaaa áno ten, ten menší je o niečo silnejší
Prosím vas maminky chcem sa vás opýtať .. nasa mala ma len 3bodky nic viac. Mali ste to niektorá? Syn mal asi 30dokopy ani nie. A mala ma len 3bodky
@marickaaaa ja som mala zevraj jednu, ked som bola mala, cize velmi lakhy priebeh a ked mali deti pred dvomi rokmi, nedostala som ich.Zalezi aj od imunity, kolko protilatok sa spravi. Syn mal asi 30, dcera asi miliardu.
@marickaaaa áno prsne týmto sprejom nastriekať niekoľkokrát denne
Ďakujem krásne za vaše rady a skusenosti
Pri synovi pred dvoma týždňami ani neviem, ze mal nejake kiahne a mala mi dava dost zabrať. Aj keď ma len 3bodky samozrejme si ich všetky odrapla
@matullienka dobrý deň môžem sa opýtať mame kiahne presne toto iste som aj ja používala už ma len chrasty je to 9 deň môžem ho už osprchovať so šampónom ci stále pokračovať v liečbe aj keď ma chrasty toto vôbec netuším kedy ukončiť liečbu ďakujem za odpoveď
@1veronikaveronika1 ja by som ešte pár dní vydržala
Dobrý deň, Betadine sa má riediť alebo neriediť?
Ja som potierala tým sprejom tantum verde poradila mi to dr, a kupala v hypermangane, na noc som potierala mliečkom tanno hermal