Kiahne - kúpeľ v hypermangáne

kiks1992
4. jan 2025

Ahojte prosím Vás žienky, dcéra chytila kiahne, mame hypermangan chcem sa spýtať, môže normálne ľahnúť do tej vody alebo len sadnúť lebo ma dosť aj vo vlasoch , no lekárnička vravi ze na vlasy neodporúča dávať to. A ešte, tento sprej tantum verte môžem strieknut. Na kiahne keď svrbí? Na noc mam zodac tabletky keďže lekárka zabudla dithiaden predpísať a mam aj fenistil kvapky

luccija
4. jan 2025

@kiks1992 tantrum Verde nie

ankare
4. jan 2025

@kiks1992 áno, tantum verde roztok je super.

pribinak
4. jan 2025

Ľahnúť nie, môže jej to zafarbit vlasy. Sadnúť áno.
Tamtum verde je fajn, aj toto

https://etabletka.sk/obchod/tanno-hermal-lotio-...

ankare
4. jan 2025

@luccija Odkiaľ máš túto informáciu? Pediatricka aj lekárka na pohotovosti nám odporučili práve Tamtum verde.

anavixy
4. jan 2025

Moze ist kludne aj na vlasy, ak ma blede, moze jej to chytit nadych, inak nic. Hypermangan nesmie ist do ust a do oci! Tantum verde samozrejme davat mozes tiez.

zuzkaa1991
4. jan 2025

@kiks1992 my sme tak robili a mali sme velmi silne
2krat denne rano ku veceru hypermanganovy kupel(napustala som vodu lahla si ja chrbat cca 30s jedna strana otocila sa na brusko tiez 30s pišulu som.oplachla čistou vodou kedze prvýkrát som to nespravila a velmi ju stipala.v noci).a cez den asi 2 3krat denne tamtu verde natierala najlepšie to bolo vyskúšala som.tekuty puder ale.a tree olej(ale velka spostreba rychlo schlo na tampone)tak sme fungovali asi 5 dni kym nezacali chrasty potom len hypermanganovy kupel 2 alebo raz denne

Take.mala hlavne kde.sa najviac potila(v spanku)

Vlasy som zistila neskor ze.ma a tiez dost mala.takze tam.som 2 3krat denne davala betadine aby som videla kde som dala ;) tam.krasne sa to hojilo

kiks1992
autor
4. jan 2025

Ďakujem žienky, ten hypermangan to nemá ísť veľa ze? Na prvýkrát som sála len troska a voda bola úplne slabulinko ružová skoro priesvitná, neviem dávať viac aby bola silnejšia ružová?

nanina7
4. jan 2025

@kiks1992 To sa môže viac dať. Ja som robievala vodu do slabo fialovej. Úplne svetlá voda nestačí, tak isto príliš tmavá sa neodporúča .

zabka79
4. jan 2025

@kiks1992 ja som davala na vlasy silny repikovy caj obliala a uz neoplachovala ak sa dostalo do oci nevadilo to

ankare
4. jan 2025

@kiks1992 kúpeľ má byť slabo ruzovy