ahojte
prosim ak ma kiahne aj na hlave mozem zmyt samponom vlasy ktore sa jej potia v tomto teple?
a dokedy sa ma dieta kupat v hypermangane ( na telo mydlom nepouzivam)..vyrazky sa susia...
dakujem
Juuj chúďa v tomto teple, asi len čistou vodou oplachnut. Hypermangane som nikdy nekúpala. Skoré uzdravenie.
Šampónom určite nie ,ma sa používať iba čistá voda.Hypermangan sme my nepoužívali prvé dni, lebo sme skúsili a bolo horšie..potom som sa dočítala že sa odporúča až neskôr, kúpali sme v ňom potom 1x denne večer teda len deti nim spláchli
Tiež som v takomto teple musela deti umývať každý deň a aj zmyvat. Starší mal snáď najviac vyrážok práve v hlave a akurát bol neostrihany, len s vodou som ho umývala plus raz denne aj v hypermangane. Rýchlo sa to po ňom sušilo.
@nikpa
@zuzula507
@mirkava
@martinka13 dakujem
no nakhorsie je leto a tieto horucavy, strasne pomaly sa hoja vyrazky.
A čím to potieraš? S tea tree olejom to išlo celkom rýchlo. Tie čo sa vyrašili ráno som hned natrela, potom aj poobede a večer uz boli takmer suché.
@nikpa nicim nechavam to prirodzenou cestou a davam fenistil a Bkomplex.
Tak to neviem ako bude dlho trvať keď tomu nijako nepomáhas ale samozrejme tvoja vec. Naši mali do týždňa len chrasty, volaktore už aj odpadnute.
@nikpa jej sa vysievali v priebehu 5 dni, preto ma na tele rozne stadia vyrazok, samozrejme ze uz ma niektore aj chrasty. niektore velke niektore su ako spendlikova hlava bodky
My sme kúpali v hypermangane komplet aj hlavu a potom som natierala tea tree olej alebo tantum verde do dvoch týždňov bolo po kiahmach
@dididudu to dostanem normalen v lekarni ci je na predpis dakujem ( tantum ci tea tree), to kazdu vyrazku tym mam potriet? ma ich asi 60ks na tele..aj viac
Oplachovala som jemným hypermanganom telo aj vlasy, mala som info, že počas výsevu sa má. Potom už len čistou vodou bez šampóna. Natierala som Cicabio od Biodermy, poradili v lekárni. Rýchlo sa menili na chrasty. Potom gél Cicaplast, ak niekde ostala jazva.
@jarnajar dakujem
Moj ma cez 1000 vyrazok s v jyermangane bol 3krat denne ak hlavy som splachbala
.dcerke so na 7my den uz umyla vlasy ale len po dlzke samponom ma ich po pas
V lekárni voľno predajné tantum je sprej do hrdla a doktorka nám to odporučila na pupaciky ráno som dávala teatree olej a večer tantum
@dididudu dakujem
My sme v ničom nekúpali ani jedno dieťa. Len krátka sprcha vodou a opatrne vysušiť s uterákom. Aj vlasy len vodou .