Dobrý deň mamičky. Máte niekto podobnú skúsenosť a radu čo robiť? Malý dostal 17.6. kiahne našťastie ich nemá že úplne moc taký čistý stred. Dnes je 9 deň a už ma väčšinou len chrasty. 30. 6. máme letieť do Turecka čiže presne 2 týždne. Infekčný už určite nebude ale nejaké chrasty mu určite ešte ostanú. A teraz mám dilemu či máme ísť alebo radšej nie. Niekde som čítala že kľudne sa môže ísť že more je prospešné inde zase že dieťa nesmie ísť na slnko až pol roka čo sa mi zdá dosť prehnané. Máte prosím niekto skúsenosť? Ďakujem za každý radu.
@lenkasarka ďakujem. Ja som volala do cestovky a najhoršie je že pokiaľ už nebude infekčný nie je dôvod na zrušenie dovolenky. Takže neviem či mi aj niečo vrátia. Takže vážne neviem čo spraviť.
ak uz nieje infekcny a pustia ho do lietadla tak mu kup plavky s uv ochranou a normalne chod na dovolenku alebo silny ochranny faktor
Kupila by som plavky s dlhymi rukavmi, siltovky, kazde dve hodiny natierat 50tkou a drzat sa v tieni pokial sa bude dat. Tam hlavne hrozi ze ak mu opali tie jazvy, ostanu mu tmave navzdy
Infekcny nie je. Ide len o to aby mu neostali flaky alebo jazvicky. Moji mali kiahne v aprili a stale maju flaky po kozi. Bud rada ze moze ist.riadne ho natieraj.
more je prospesne ale slnko je problem, chodte na plaz doobeda a potom az po 17 (ja viem ze uz neskoro ale dospi cez obed), cez den max bazen pod slnecnikom, samozrejme dlhy rukav a 50faktor
A ak pojdete tak velky pozor na klimu a pod.Moje deti som nechala doma cca mesiac od vyjadzania a aj tak potom vsetko co sa suchlo okolo chytili.Kiahne mali v aprili,maji a stale nie su fit.
Moj byvaly sef v Holandsku, lekar Prednostka pediatrie, Mi hovoril pribeh o Tom Ako Mali jeho deti kiahne a Uz to Mali zaschnute Ale do skoly nesmeli ist, tak s nimi isiel aspon na dovolenku k moru ,😊
@shakes ja som dovolenku zrušila, keď mala dcéra čerstvo po. Na slnko nemohla a v izbe tráviť dovolenku by bola nie dovolenka,ale utrpenie