Keppra a Convulex na epilepsiu

bom123
5. dec 2020

Ahojte, chcem sa spýtať mamičiek ktoré majú bábätká s epilepsiou a berú Keppru a Convulex, že či majú tiež také spavé dieťa ztoho? Ako to riešite s vývojom? Cvičíte snimi? Budíte ich? Moja má 5mes.a nedrží si ešte stále hlavičku. Cvičím sňou na fit lopte, keď sa zobodi a je hladne a aj ju dávam na brucho. Lenže vždy len vtedy ju viem, keď sa zobudí, že je hladná. Ale vtedy ju dávam na fit loptu vždy hladná ale to by sa nemalo že vraj. Potom cmuká a plače, že je hladná. Som taká nešťastná ztoho. Iné deti v takom veku si držia pekne hlavičku aj sa otáčajú ale moje nie. Už som myslela aj na fyzioterapiu, ale doktory nás ešte neposielali. Som tak strašne smutná. Najradšej by som plakala po každom cvičení lebo vidím, že nepomáha to a že preto je taká spavá lebo berie tie lieky, inak by nemala problém. Možno. Musím sa držať a neplakať po každom raze, kvôli nej, ale je to veľmi ťažké. A druhá vec čo mi vadí, že ešte stále nenatahuje sa za hračkami. Len po mne sa naťahuje, ale za hračkami vôbec.

anastasiagrey
6. dec 2020

@bom123 Ahoj. Ano, hlave keppra ma takéto účinky.Hlavne, keď pred tým taka spava nebola. Ako dlho to berie? Telo si casom zvykne a bude to lepšie. Záchvaty nema?
Podľa čoho cvičíte, ked ste neboli za fizioterapeutom? Treba sa urcite dožadovať takeho vyšetrenia, aby sa nič nezanedbalo.
Režim cvicenia si skusajte prispôsobiť, nie je veru dobre cvicit uplne na lacno,ani budit, z prebudzania moze dostať záchvat.
Držím palce

bom123
autor
6. dec 2020

@anastasiagrey uz to berie 3 mesiac a je bez záchvatov. Viem, že sa to má zlepšiť, ale kedy? 3mesiace je podla mňa dosť dlho a stále je spavá. Cvičíme podľa toho, čo som našla a na internete čo je dobré na toto.

anastasiagrey
6. dec 2020

@bom123 no, uz veru ano, skuste sa opytat neurologa a aj tie cvicenia, nech pozrie fyzio, ci dobre cvicite. Drzte sa. ❤️