Ahojte mamule! Ochutnala som pred tyzdnom jahody a mala sa mi vysypala na hrudnicku. A uz presiel tyzden a stale tam ma take cervene mapky. Kedy to zmizne? Nie je to nejak hrozne, len cakam, kym to zmizne a nic. Myslite, ze je to z toho jedla? Rozmyslam, ci to nemoze byt aj zo slnka, ked to ma na dekolte. Ale na slnko moc nechodime, na kociari vzdy slnecnik. A to by asi mala aj na ruckach... Doteraz sa mi z nicoho nevysypala a to jem aj med, vajce, mak, cokoladu. Ze som si tie jahody neodpustila ☹
ahoj lindulak,ak sa vysype z jedla malo by to zmyznút asi tak za týžden lebo ked dačo zješ tak to máš v mlieku aj tri dni ztoho vyplýva že tri dni mu ten alergén dávaš a také 3-4 dni sa on prečistuje.ja som nedávno riešila paradajky.inak tie kvapky fenistil sú myslým na predpis.
a môžu sa z jahôd urobbiť len take drobne akoby pupence na brade a na hrudníku? lebo ja riešim či nema alergiu na zemiak a pritom som si veselo skusila 1 jahodu,o týžden dalšiu a dnes zas 😅
Jahody su alergen, zemiak by nemal byť.
A ja používam tiež Fenistil, ale v kombinácii s dietou, nealergizujúcou, takže par dní len zemiaky, ryža, mäsko, žltok (nie bielok) žiaden med, čokoláda, z ovocia len jablko, pozor aj na čaje.
Denisocka to budu skor tie jahody ako zemiak. Moja tiez najprv mala take drobne vyrazky - bodky a teraz uz zmizli ale trochu cervene mapky jej tam zostali ☹ Ak to do stredy nezmizne, tak zbehnem do poradne, lebo sa bojim, ci som jej nevyolala nejaky ekzem.
mast nieje určite na predpis minuly tyžden som ju kupovala tiež je na hrudniku vysypany a zmizlo mu to 🙂
no ja som teda dobra 😠 , ja tu zistujem ako alergicky je zemiak už týžden a doma si šmajznem jahodu 😖
denisocka.... 😅 😅 😅
Ahoj skus mastičku Fenistil,su aj kvapky ale mast je asi lepšia. 😉