Kedy začať sťahovať predkožku po jej strhnutí u urológa?

zuzanka.j
11. apr 2014

boli sme na tomto neprijemnom zakroku, koli prirastenej predkozke (nie fimoze). dr kazal pockat 3 dni a potom ju znova stiahnut a namastit predpisanou mastou. tu v diskusiach citam, ze to ine mamy stahovali uz od druheho dna po "strhnuti". nemalo by sa to teda stiahnut skorej a po pripade aj nejako oplachnut v kamilkach? nenahromadia sa tam za tie 3 dni nejake bakterie? napiste prosim aj aky ste mali priebeh hojenia. vdaka za kazdu odpoved.
PS - maly to znasa celkom dobre, sme den po zakroku, pipik je zacervenany, ale cika normalne. vycikal sa aj hned po navsteve urologa. plakal len chvilu a potom doma sa nechcel asi 4 hodiny vycikat. inak v ramci moznosti ok, noc i rano boli bez problemov 😉 .

kocurcek
11. apr 2014

Ahoj, my sme so synom boli tiež, lebo sa mu pipik zapálil, ak urológ povedal, že síce veľmi nerád, ale musí mu to strhnúť..no a tiež kázal na 3.-tí deň stiahnuť, pretože on mu tam dal nejakú antibio mastičku...no ale samozrejme som sa bála, že za 3 dni mu to zrastie, tak som mu to po dvoch opatrne trošku....potom už pravidelne 2 x za deň, kým sa mu to celkom nezahojilo...a dávala so mu tam kalciovú masť s tým, že som dúfala, že keď bude mať vrstvičku masti tam, tak to zabráni, aby sa mu to znova zlepilo. keď som videla, že je to celkom ok, tak po 5 dňoch, začala som sťahovať len večer...teraz si stiahne už aj sám, lebo už ho to nebolí, tak si stiahne, pozrie, povie kukuk pipik a hotovo :D

coffea
11. apr 2014

Kolko mali vasi chlapci rockov?

casy30
12. apr 2014

Ja som malemu zacala stahovat druhy den po strhnuti urologom.... Ale tak ze sedkal v repiku .... Aby to moc nevnimal... Nam to robili ked mal rok a pol a druhy krat ked mal 3 rocky.... Teraz bude mat 6 a uz je to ok.... Ked som sa pytala urologa, preco ma tolko chlapcov s tymto problem, tak mi povedal, ze preto, lebo detske lekarky kazu nic s nim nerobit. Tak bolo povedane aj mne... Poucena, mam druheho syna a uz od troch mesiacov mu ho jemnucko pri kupani stahujem pokial sa da.....

anicka246
12. apr 2014

To fatk by sa malo hned? Pretože aj naša povedala že s tým nič nerobiť :( už máme za chvílku 7 mesiacov.. teraz som sa zlakla :(

sonkab
12. apr 2014

My sme to sťahovali už na druhý deň. Dávali sme na dezinfekciu betadine. A napriek tomu, že to robíme každý večer, opäť mu to na jednej strane prirástlo ☹ Zatiaľ to nejdeme riešiť, verím, že to postupne povolí. No a čítala som, že je dobre kúpať v kupeli zo slezu

hnedka
12. apr 2014

aj my budeme mat 7 mesiacov a nic nam nekazali? mam mu to zacat aj ja pomalicky? ci zu je neskoro?

ivet1371
13. apr 2014

na druhy den kazal a kupat v repiku a dat mastičku čo predpisali