prosim vas poradite mi niekto mam z toho zmatok, zubarka mi povedala ze mam cistit dietatu zuby bez pasty kym nebude vediet vypluvat a zaroven som dostala uz dve zubne pasty na ktorych pisu od prveho zubka ..je mi luto cakat kym im skonci expiracia a potom ich vyhodit tak by som rada vedela ci to mozem pouzit ked je jasne ze dieta to zje lebo to nevie vyplut..dakujem
Pri použití zubnej pasty treba vedieť vypľúvať, zubárka dobre radí. Pri pravidelnom "jedení" pasty dôjde k narušeniu črevnej mikroflóry a ak pasta obsahuje fluór, tak aj k postupnej otrave organizmu. Pri umývaní nie je dôležitá pasta, ale technika čistenia. Teraz môžete umývať napr. kokosovým olejom. Radšej vyhodiť 10 pást ako poškodiť zdravie.
Treba mať pastu ktorá nedráždi žalúdok a teda sa môže aj prehltat, nie všetky detské pasty sú vhodné na prehltanie. Viem ze weleda ma takú detskú pastu. Ja ju občas používam keď cistim zuby synovi
Zubnú pastu k čistým zubom vôbec nepotrebuje.
Ak nevie vypľuť tak ju nedávaj.
To by si fakt nechala jesť dieťa takú zmesku chémie?
Vieš čo by ma zaujimalo....keby jedlo čo mu dávaš obsahovalo to čo pasta tiež by si mu s kľudom dala dva krát denne ochutnať?
Ak ti je ľúto zubnej pasty tak ju daruj alebo ak to dátum spotreby dovolí odloz pokiaľ bude vedieť dobre vypľuť.
zuzanaam dakujem .. a jankapepe nie nenechala by som ju jest zmesku chemie preto sa pytam ako to vlastne je lebo ked na pastu ktora obsahuje fluorit napisu ze od narodenia alebo od prveho zubka co je jasne ze dietatu ked vyrastie prvy zub este nevie prehltat tak je to zavadzajuce, taktiez ma ale napadlo ze mozno to obsahuje take zanedbatelne mnozstvo ze to nevadi, ale tak radsej jej budem cistit bez pasty ako doteraz len som sa zaujimala ako to je
Mi mame pastu od zubarky sroji 15 eur taka mini pasticka a kludne moze prehltat je to pre take male deti
Vieš ono ten výrobca aby predal si spraví takúto reklamu. Zákon neporušuje ono zubná pasta nie je potravina tak ak ju zákazník zje....jeho problém. Na niektorých pastach je vyslovene napísané - ústa poriadne vypláchnite, neprehltat!
Pozri leták k svojej.
Normálne si ma motivovala pouvažovať nad podobným príkladom......
jasné že môžeš použiť...