Ahojte. Moje babo ma rok a od malicka pri nejakom uraze sa ide zajst. Ked sa napr. viacej buchne nejde sa nadychnut, niekedy to trva len chvilu a potom zacne uz plakat a niekedy je to naozaj dost dlho kym sa rozplace a nedycha. Nepomaha ani dychnutie do tvare ci ust ani buchnutie po zadocku. Zatial vzdy sa nadychol sam, ale niekedy mu to trva tak dlho, ze myslim, ze idem dostat infarkt. Kdekolvek som citala alebo od koho som pocula, ze dieta to prejde, len musi z toho vyrast. Viem, ze je to individualne, ale zaujimalo by ma, ake su vase skusenosti, ze kedy- v akom veku, resp. po akej udalosti to vase deti preslo a prestali sa zachadzat pred placom. Dakujem
@mt22 neviem asi ťa nepoteším,ale moja dcera sa začala zachádzať približne v 9mesiacoch a skončilo to v 3rokoch.Behali sme snou po kardiologii,neurologiia všade,že z toho vyrastie a naozaj vyrástla z toho.ja som s nou bola 24hodín denne nik mi jeu nemohol strážiť,potom manžel sa naučil tioež ako na to.u nás nepomahalo takmer nič až kusnutie do líčka ttaké samozrejme aby som jej neublížila.atto pomáhalo potom už len štípnutie do líčka.A ked som mala poo ruke vodu tak som ju ofrkala aj to pomohlo,
Ahoj, nas maly mal tieto zachvaty priblizne od polroka do dvoch, nastastie to uz preslo.. Noo, su to fakt infarktove stavy, nieco hrozne, ale dockali sme sa a uz je to nastastie prec...
aj môj to mal do roka mu to prešlo...
@mt22 ja mám dvojičky a nám sa to stáva pri jednej z nich. Keď dovŕšila 2 roky myslela som si, že je to už za nami, ale nedávno sa jej to zopakovalo. Takže neviem tiež dokedy nám to potrvá.