Žienky chcem sa spýtať kedy vam zabrali kvapky bio gaia? My ich uzivame tretí deň ale nemam pocit ze by sa nieco zmenilo. Mam ešte probiofix baby tak rozmyslam ci ich nevymenim.
Vydrž aspoň týždeň.. Biogaia sú kvalitné probiotiká 🙂 ale ak náhodou chceš aby zabrali proti kolike, tak niekomu niečo pomôže, iným nepomôže nič, len vydržať.. No každopádne minimálne týždeň by som dávala
@daniela1911 dobre ďakujem tak ešte počkám
po týždni 🙂
@eli2806 nám probiotiká samé o sebe nezabrali,pomohol sa simplex
@eli2806 a s cim mate problem? Resp babatko.
Ja som davala malej probiotika na zapchu, resp na nekonecne zapchy. Mesiac biogaia, mesiac probiofix. Ani jedno nepomohlo.
@alexandra2468 malá ma tvrdú stolicu veľmi. Vo štvrtok ked som jej ich dala sa o pár hodín tak pokakala ze až za usami. Ale ptm opäť len tvrdá stolica. Sme aj na UM. Je mi jasne ze aj to musime zmeniť. Doteraz pila nutrilon prosyneo Ha. Akurát dnes som volala doktorke lebo som mala čakať týždeň. Ze mam zmeniť kúpiť nutrilon proti zápche.
@eli2806 mojej malej na tvrdu stolicu nepomohli ziadne probiotika. Kakala len take lentilky a aj to ich tlacila ako keby kakala obrovske kamene chudatko.
Ale ona tak kakala az od kedy som ju zacala prikrmovat jedlom.
Pila od narodenia nutrilon profutura a nemala problem s kakanim..kym teda necala jest prikrmy v 6.m
Nám biogaia nemohli. Užívali sme ich pri kolike 2 mesiace a nic sa nezmenilo. Enterina probiotika mám pocit že sú lepšie.
Ja som pri prvej dcerke pouzivala BioGaia a zabrali.
@eli2806 ja by som testovala aspoň týždeň. Tak skoro nemeň..