Ahojte, utorok mal môj synček teploty išla som snim k doktorke povedala že má angínu dala mu sumamed, dneska som mu dala poslednú dávku a on stále teplotuje, neviem či mám čakať že antibiotiká ešte záberu alebo ísť ráno na pohotovosť, prosím poraďte.
@patriciamirko ahoj aj môj syn ich aktuálne berie koľko má syn rokov? Môj 9 a. Ma brat 1 a pol zabl. Každých 24 hodin
aku teplotu a ako ju znizujete?
@patriciamirko Môjmu zabrali, ale až na tretí deň. Mal sirup na 5 dní. Zatiaľ pomohli vždy.
@zuzka251 ahoj tak do 38 a striedam nurofen a Paralen
@patriciamirko aha taky maličký ešte, ale inak nám nejak extra tiež neucinkuju tie Tabletky....
uplne v pohode by som pockala do rana. sumamed ucinkuje este tyzden po dobrati a do 38 niejeziadna strasna teplota
@patriciamirko to je už dlho, zajtra choďte na pohotovosť a vysvetlite že stále teplotuje aj keď už v podstate"dobral" antibiotiká. Nečakala by som do pondelka. Možno sa k angíne nabalilo niečo iné, možno mu atb nezaberajú, čert vie..., na pohotovosti mu spravia crp a budú vedieť na čom ste. Prinajhoršom vás pošlú domov, ale pochybujem. Držím palce...
@lauriema môžem sa spýtať berie 250 tku 1,5 tablety?
@eriksonka1234 berie 1,5 ml
@dzulli1980 Ani mne. Brala som ich počas dojčenia.
@eriksonka1234 ano
Ďakujem vám pekne za rady ...už sme zdravý 🙂
Zrejme to bude individuálne ... mojej dcére tieto antibiotiká nezabrali vôbec.
@patriciamirko