Ahojte, maly bude mat za par dni 3 mesiace ale ta kolika sa nam stupnuje. V noci sa budi kazdych 20 minut. Nemalo by to byt uz na ustupe? Je to cim dalej tym horsie. Je krmeny vylucne MM. Kedy to skoncilo vo vasom pripade?
Hovori sa ze po troch mesiacoch utne, ale to vobec nie je pravidlo… moja cca 5m
Mame 10 týždňov a veľmi sa to zlepšilo
medzi 3.5-4m
U nas skoncili koliky,ked sa prislo na ich pricinu-ABKM a konecne sme presli na spravne mlieko to bolo cca v 5 mesiaci
Cca v 4 mesiacoch skončili
A zo dna na den to skonci? Napr jednu noc iba place vobec nespi od bolesti a dalsiu noc mi prespi?
a nejdu mu uz zuby? nasej plac z koliky plynule presiel na plac pre zuby. okolo 3,5 mesiaca jej vysiel prvy.
U nás po 6 týždňoch pár dňové zlepšenie a potom neviem hadam do 5- 6 mesiacov. Ako píšeš každých 20
Min hore. Potom som rezignovala a spal už pri mne v posteli. A ked plakal supla som mu prsník.
8m
Prve v pohode, potom ROK pri druhom dietati, pri tretom asi 6 mesiacov a potom bolo lepsie, no a stvrte ma za chvilku 4 mesiace a coraz horsie. Spojene asi uz aj s rastom zubkov.
treba vydrzat, vsetko prejde, popripade vyskusajte navstevu u detskeho gastroen., mna tiez takto upokojovali a na vlastnu ziadost som sa obj. u spominaneho lekara a malemu zistili E-coli, nasadli liecbu a za par dni bolo po 3 mesacnom revani, puceni, v noci 12x hore...
Ahoj, môj má 4,5 mesiaca a ešte stále ho to raz za čas chytí…