Prosím vás po akej dlhej dobe sa vytvoria vsi? Syn si veľmi nerád umýva vlasy tak je to tak raz za dva týždne teraz však bol chory a neumyli sme hlavu dlhšie. Mám strach či sa mu nespravia vsi.
vsi nie, ale zacnu sa mu robit lupiny a bude mat mastne vlasy. Je to blbe pre pokozku hlavy. Ani moj syn si nerad umyva vlasy.
To vazne sa toto dokaze niekto spytat?
Raz za dva tyzdne? 🤦🏼♀️ Nas ma 7 mesiacov, ale uz je v pohybe, tak je spoteny kazdy den - neviem si predstavit, ze mu neoplachnem hlavku. Aspon cistou vodou zmyt pane jooo... hygiena- zaklad zivota. A vsi sa neurobia, chytia. A ako bolo vyssie povedane, s takou hygienou...
zeny, nemusi sa bat pani, ze by sa "vytvorili :D https://www.npz.sk/sites/npz/Stranky/NpzArticle...
Ako uz pisali,syn nie je stvoritel, proste ak je v triede kde je vyskyt vsi, tak tam je riziki, avsak v lekarni je dostat aj,, repelent,,, ak je vyskyt vsi medzi detmi, tak sa rano pred odchodom len nastrieka, no a ked je doma, kde mate cistotu tak nic nedostane, inak existuje aj suchy sampon, nemusi sa zmyvat, nastrieka sa na vlasy a rozmasiruje. Ani moj malicky si nerad umyva, ale tak musi...
Aj môj syn si nerád umýva vlasy, ani sa mu nechce do sprchy, to neznamená, že mu dovolím, aby chodil so smradlavou hlavou - ano, neumyte vlasy smrdia, to musíš cítiť aj ty u svojho syna, snáď sa ta to nedotkne.. Treba synovi umývať vlasy normálne, aj ked sa mu to nepáči. Ochvilu sa mu nebude páčiť čistiť si uši, zuby, umývať si ruky po wc.. Nato sú tu rodičia, aby boli základne hygienické návyky na dennom poriadku aj u detí a to bez diskusie..
A ku všiam ti už baby vyššie odpoveď dali.
A ked bude veľmi nerád chodiť do školy tak spravíte co? 🤔
dva týždne neumyté vlasy...toto niééééé
Ženy, vy sa smejete, ale kedysi vojaci v zákopoch (keďže sa tam, samozrejme, časom objavili vši) verili, že vyliezajú z pupka. Tak prečo by nemohli byť ich pôvodcom neumývané vlasy? 😀 😀😃
Vši sa nerobia, vši sa chytaju. TO je "zvieratko" = parazit, ktorý niekde može chytiť, napr. v školke. Ale neurobi sa mu to.
Skor popracuj na tom, aby si tu hlavu umyl.. moja si tieznechcela/nechce a veru neprestala som jej tu hlavu kvoli tomu umyvat.