Caute zienky. Poradi mi niekto? Maly ma dva roky ma trosku zacervenane ocka a robia sa mu take huste "škamličky (kapriky)" v ockach. Ma huste zelenkave sopliky. Troska kycha a kasle. Nie je to nič brutalne. Myslim ze to moze byt alergia. Davam mu dva krat denne štvrťku ditiadenu. Mate niekro skusenost? Treba hned utekat k dr., alebo by to mohlo prejst? Pripadne peporadite nejake kvapky do oci? Dakujem za reakcie.
@mirkava hm ... a nie je to niecim podmienene? ditiaden je fajn ale skor ako SOS riesenie a nie stale. skusala si podporit imunitu - odsledovat kedy, ci sa neobjavia nejake suvislosti?
ja by som skusila aj velmi nizke davky aloe vera
https://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyz...
a aj mladú pšenicu -
https://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyz...
je typickým zástupcom tzv. zelených potravín. Vyrába sa z mladých výhonkov pšenice, ktoré sa sušia pri nízkej teplote, aby boli zachované všetky výživné látky. Takto vysušené sa melú na jemný prášok. Zelená pšenica obsajuje chlorofyl, enzýmy, vitamíny, minerály a aminokyseliny. Neobsahuje žiadny lepok (glutén). Z vitamínov je najdôležitejší obsah vitamínu E (približne 3 000 mg na 100 g šťavy z mladej pšenice), A a K, dôležitý je tiež obsah vitamínov skupiny B (tiamín, riboflavín, niacín a B12). Z minerálov je v mladej pšenici vo významnej miere zastúpené železo, zinok, meď a selén. Zelená pšenica sa zvyčajne odporúča na detoxifikáciu organizmu. Má alkalické pH a jej užívanie znižuje prekyslenie organizmu spôsobené nesprávnym stravovaním. Chlorofyl a beta karotén pôsobia ako antioxidanty. Vďaka jej zloženiu a detoxifikačným účinkom sa jej pripisujú tiež ďalšie pozitívne efekty, ako je posilnenie imunity a zvýšenie vitality.
Ved prave deti maju casto prekysleny organizmus - vela sladkosti, malo zelenej stravy - je tu okrem mineralov a vitaminov aj zinok, dolezity na imunitu, a v prirodnej forme.
@janickacrazy
@naturonline zahada vyriesena, mame hnisavu anginu. Dnes sme boli u dr. 😲
@mirkava prajeme skoré uzdravenie 😉
na alergiu mozte aj s dojcatom my chodime od narodenia kedze obaja rodicia sme alergici a mozno aj vdaka tomu sme sa vyhli astme
@mirkava alergia to nie je, tá sa neprejavuje zelenými soplami, pri alergiii sú sople riedke a číre 😉 kvapky do očí Opthalmo-septonex