Mamicky, poradte..kedy chodite s dietatom ktore kasle,ale nema teplotu ani ine priznaky k lekarke? Myslim vacsie dieta - 10-rocne. Od piatku dcera kasle - ma suchy drazdivy kasel, nasadili sme jej Stoptusin...a muz do mna husti,ze mame ist k lekarke, ze strasne kasle...
dakujem za rady
Ak sa za 5 dní nezlepšuje idem
@mila23 Isla by som nech popocuva. Inak mne sa doma osvedčil nadchovnik. Akonahle niekto kasle, zoberiem listok, potrham a spravim caj.
Ak sa kašeľ zhoršuje, tak po 3 dňoch.
Ak vidím, že lieky zaberajú a stav sa zlepšuje, tak by som vôbec nešla
Podla mojich skusenosti doktorka lennpredpise dalsi z predrazenych sirupov a tym to zhasne
Moj kasle od stvrtka, bolo to sem tam len take pokasliavanie. Bez inych priznakov. Vcera to uz bolo horsie, nasadila som hedelix vcera. Tuto noc sa isiel zadusit. Pockam este do stvrtka, ak sa to nezlepsi pojdeme. Cize cakam tak cca vzdy tyzden. Ked nie su ine priznaky. Syn ma 11 rokov
Síce ma malá iba 2 roky, cez deň trochu pokašliavala, ale v noci ju išlo zadrhnúť od kašľa. Pomohli mi Fenistil kvapky a cez vykurovacie obdobie som kúpila zvlhčovač do izby, kde spí. Zistila som, že máme sucho v dome, len 35 %. Jej to pomohlo...
Od piatku by som už išla zajtra.