Ahojte, dcérka 9 mesiacov miluje vodu. Vana, bazén, sprcha to je úplne jedno. Chodíme aj na baby plávanie, kde sa potápa čo jej ide super a ešte sa pri tom smeje. Občas sa stane že sa trochu nagloga a sčervenie, potom to vykašle. Taktiež veľmi splicha a takmer vždy si naspliecha do pusy alebo nosa a potom taktiež celá sčervenie a začne strašne kašlať. Ona vodu miluje a nechcem jej kaziť radosť ale ja mám pri každom jej naglogani infarktove stavy, keďže všade sa píše o suchom utopeni. Viete o tom niekto niečo viac ? Naozaj sa to môže stať pri bežnom naglogani ? A ak áno, ako jej pomôžem ? Mám z toho strašnú paniku 😏
@sally001 veď toto, všade píšu inak 😏 Nikde že stačí minimum vody, niekde že by sa musela topiť. Tak ja už neviem, mám z toho strašný strach
Dieťa by sa "malo" topiť. Nie napiť vody, ale ju vdýchnuť.
Malo by sa jednať o väčšie množstvo vody, menšie množstvo kašľací reflex zvládne dať z pľúc von. Verím ti, ja mám 3r syna a teda pre toto sa viem dostresovať až -až.
@drahomirrra je to hrozne 😏 Ale keď vidím ako sa mala teší z vody, ona aj keď sa naloga, vykašle a s úsmevom spliecha ďalej. A mňa môže aj poraziť 😃
Juuj to potápanie by som vynechala.bezpečne držať nad vodou 😉tiež sa toho bojim
@marion30 ja som tiež bola z toho taká nesvoja ale snáď inštruktorky vedia, čo robila 🙂
To, že sa napije vody, nič nie je, musela by sa topiť, takže žiaden stres
@luliu ďakujem, budem sa snažiť aj keď som v tomto strašne precitlivelá. Hneď myslím na to najhoršie 🙈
Ja chápem len ak ti to nerobí dobre tak načo to..tak som to myslela načo myslíš to pritahuješ
@marion30 len zas nechcem ju úplne držať nad vodou, nech keď bude väčšia a nahodou dá hlavičku pod vodu, vypadne z kolesa alebo co nech sa nezľakne. Ja chcem aby si zvykala na vodu aj hlavičkou pod vodou, predsa len môže sa stať čokoľvek a sú to sekundy. Hlavne keď tak miluje vodu. Len musím popracovať s tým mojim strachom
Ano ked to tak chces tak je to v poriadku💗
Myslím ze to by sa musela naglogat veľa vody... ale neviem