Je možné, že by došlo k suchému utopeniu aj po tom čo dieťa vo vani pilo vodu z fľašky a priveľa ju na seba prevrátilo? 2r sa hral s malou fľašou, napil sa vody, vypľul, a takto sa hral. Zrazu ju na seba úplne prevrátil, zalkol sa a začal hrozne plakať. Keď som ho vybrala tak vyzvracal trochu večere (čo je u neho normálne, keď plače tak zvracia.) myslím že aj z toho podráždenia mohol trochu nie? Práve ide spať, hrozne sa bojím, zasa sa nevyspím ☹️ prosím len normálne odpovede, tie čo sa potrebujete vyventilovať si dajte pohov, ďakujem snevyspim
nie naozaj si to nemyslim 🙂
Ja ta uplne chapem.
Nedavno som presne toto hovorila kamoskam, ze realne chodim syna vecer (skoro 7 rokov) kontrolovat, ked v ten den ma trening plavania a viem, ze "vypil" viac vody pri uceni sa. Ano, niekto si povie banalita, ale JA mam realne respekt. Ano, viem, ze to je MOJ problem, je to skor raritne, ale... Takze chapem ta. A viem, ze budes v noci asi kontrolovať castejsie. A tak isto ti ale napisem, ze urcite bude v poriadku. ☺️ 🧡
Nie, určite mu nič nebude, suché utopenie je nereálne po napiti sa vody vo vani, resp. po plávaní v bazéne a pod.
Rovnako som sa bála,a celú noc nespala,ked mi aj môj straší syn,vtedy mal rok a pol, sedel vo vanicke a v sekunde bachol tváričku pod vodu, začal kašľať,aj som ho vytriasala, priznám sa ze sme mu odsavackou na sople vysavali nos, no prvé dieťa,tak sme robili paniku. 😔Komu som to vravela,pozeral na mna ako na vysinutu😞 cize ti verim ten strach a radšej urobiť opatrenia,ako banovat.
To máš určite v podvedomí články čo v týchto dňoch kolujú po internete, aké je suché utopenie nebezpečné a potom takto zbytočne vystrašia ľudí. Neznášam takéto plašenia ľudí. Áno, podať informácie ľuďom o takomto nebezpečenstve je prospešné, ale písať titulky článkov schválne tak, aby vyvolávali paniku, je od novinárov hyenistické. Potom sa tí vyplašenejší všetkého boja až tak, že zabúdajú žiť.
Vobec by som sa z tej flase nestresovala, sa zlakol,nie sa topil. A to ti hovorim ako matka dietata,ktoreho dnes na plaveckom kurze zacalo v ramci "hry" topit dievca a mne po prichode oznamil,ze vypil asi 10 hltov z bazena,vodu mal aj v nose,ledva sa nadychol,aj kaslal🙈Dufam,ze bude rano zivy a zdravy🙏
Ďakujem fakt ste ma ukľudnili. Napriek tomu sledujem lebo inak sa mi nedá. Fakt veľakrát sú články stavané nie tak aby sa ľudia informovali a dávali pozor, ale aby sa rovno báli
Ani sa ti nečudujem pre mňa to je nočná mora
Ono si treba o tom viac naštudovať, ja chápem, že sa človek boji, ale by ste sa divili koľko matiek chodí s deťmi na pohotovosť pretože sa napili vody v bazéne. O čom čítajú, počujú, to hneď diagnostikujú u svojho dietata
Urcite to nehrozi 😊 upokoj sa a pospi si aj ty. Zlakol sa, max si logol, ale tu vodu by musel vdychnut. Male mnozstvo sladkej vody sa vstrebe, takze ak by sa mu ozaj aj nieco podarilo, tak bude ok, ale pravdepodobne nevdychol nic, to by kaslal.
Ja to mám teraz také nič nespím a sledujem syna 10mesačneho boli sme na kupku a mala som ho na rukách sedela som vo vode čo mne bolo pod kolená voda a keď som išla snim preč zle som stupila malý sa mi prehol a bol celý pod vodu ale hneď som ho vytiahla a bol iba vyhukani nekašlal ani nič vôbec iba sopliky mu vyšli a sa potom smial a chcel ísť naspäť do vody 😩 tiež sa bojím ale nič mu není a to už ubehlo viac jak 10hodin....tak dúfam že nič ani sa nestane 😥
Inak vodu nezvracal ani nič.. Prevaluje sa v postieľke takže extra únavu nebadám, hore už byť nechce, hovorí že chce spinkať. Nekašle a dýcha ako zvyčajne. Teda dúfam, už v tom dýchaní počujem kadečo keď sa bojím 😟