Mamičky prosím vás kedy dávate deťom Solmucol? Ďakujem za odpoveď
Nedávaj vecer pred spaním
@erikavesela Máte to odskúšané?
@pribinak Dákujem za radu 😊
@zuzkapatrik2016 ano...funguje
@zuzkapatrik2016 funguje odporucam treba vela pit
na rozpustanie hustych a lepivych hlienov, nesmie sa davat pred spanim
Moja dcéra pri vykašliavaní funguje roky na Solmucole. Ako píšu baby, poslednú dávku aspoň 4 hodiny pred spaním, lebo uvoľňuje hlieny a potom sa upchá nos, prípadne bude dieťa "pridusené" z hlienov. Inak je prípravok u nás super znášaný, jeden z naj pri vykašliavaní
aj u nás, už par rokov top liek na vykaslavanie
My máme veľmi dobre skúsenosti bud so sirupom ale aj s práškom.. Keď je malý zahlineny tak nám pomáha tým, že hlien riedi.. Vždy nám pomôže
@leknolina ahoj maly berie od vcera solmucol navcera som mu dala este o 6 poslednu davku ale celu noc prekaslal ☹ potom som mu dala mucoplant skorocelovy na dobru noc ale aj tak uz som zufala ...sme bez horucky beha jak z divych vajec nic neni ine ale v noci aby sa trochu vyspal ☹ rozmyslam ci mu dam teraz este alebo uz nie dam mu len ten mucoplant
@nikita002 a je zahlineny? Lebo keď ste dali solmucol jemu sa ten hlien riedi a spusti a to mu steka do hrdla a dráždi na kašeľ...
Dobre je aj vetrať izbu a mat vlhký vzduch.. My to máme často a preto sme kúpili naparovac omron keď ma tieto problémy cez deň ho 3krat použijeme...
Ak to neprejde skus zájsť k MUDr.
Na vlhky kasel...akurat som kupovala sirup v lekarni...maly ma 3,5 roka