Kedy by ste dali do škôlky po úraze hlavy?

denkatn
5. máj 2021

dcera, 6 rocna, spadla z bicykla v rychlosti na kopci na beton, mala helmu ale zvracala tak sme isli do nemocnice, vsetky vysetrenia mala v poriadku, napriek tomu bola este asi den malatna a bolelo ju brucho.
este ma monokel. uz je to tyzden, v skolke prave kupili lopty a hraju vsetky loptove hry. bojim sa, ze jej niekto trafi do hlavy. myslite ze tyzden po lahkom otrase mozgu, ak to bol otras mozgu uz moze ist medzi deti?, aj ked trocha rizika tam je? bojim sa opakovaneho urazu, doma uz skace (aj ked jja sa jej to snazim este zakazat) a citi sa dobre

domcci72
5. máj 2021

do skoly by som ju poslala pokial nema tazkosti, no z telesnej by som ju ospravedlnila pre istotu

janci05
5. máj 2021

Tiež by som ju poslala a učiteľke vysvetlila, že sa nebude zúčastňovať loptových hier s ohľadom na zranenie. Nech je bokom od ostatných detí vtedy.

denkatn
autor
5. máj 2021

chodi do skolky, 6 rokov mala len teraz, takze v tej skolke sa budu viac pohybovat... a ona je detska nevie sa "postrazit" aby do nej nikto nedrgol,..

anjelicek26
5. máj 2021

Myslim, ze po tyzdni uz by mohla ist, len ucitelke povedat, nech ju ma trochu v oku, ze co robi...ale 6 rocnej uz tiez staci povedat, nech si dava pozor najblizsie dni vacsinou.

denkatn
autor
5. máj 2021

dakujem, povedat jej to urcite poviem, ale viem ze v zapale hry ona nie je schopna nejakeho zodpovedneho spravania

bagre
5. máj 2021

@denkatn už by som poslala, s upozornením učiteľky aj dcéry. Riziko je síce väčšie kde je viac detí ale ublížiť si môže aj doma... už by som to proste neriešila, len nech si dá pozor na to udreté aby sa jej to zahojilo