Kedy brala doktorka prvýkrát vášmu bábätku krv zo žily?

21. sep 2024

Mamky kedy brali vašim babatkam prvýkrát krv zo žily? Doktorka chcela vziať 11 mesačnému synčekovi ale zľakla som sa😥

pribinak
21. sep 2024

Novorodencom sa bežne berie krv na vyšetrenie. Takze koniec hystérie
A maličkým deťom sa berie krv napr z hlavičky

klarissa25
21. sep 2024

A čoho si sa zľakla ? Veď nezoberú liter...

pribinak
21. sep 2024

Byt na tvojom mieste tak má skôr zaujíma dôvod prečo mu budú vráť krv a ako odstrániť nejaký problém

dobryden
21. sep 2024

Ked mali mesiac?

dobryden
21. sep 2024

Alebo týždňovému.

domka222
21. sep 2024

A čoho si sa zľakla? Synovi brali zo žilky na vrchu ruky (chrbát ruky,či ako sa to nazve)

minenkak
21. sep 2024

Veď ešte v nemocnici berú krv,keď sa dieťa narodí,či sa mýlim?

patka06
21. sep 2024

Odkiaľ by mali brať krv, ak nie zo žily?
Záleží len na tom, kde je žila dobre prístupná. Napr. novorodencom odoberajú krv zo žily na hlavičke

diewcatqoo
21. sep 2024

Druhy den po porode brali zo zily. Dieta ani nepiplo, to skor ja som horsie znasala, nez ono.

januska12323
21. sep 2024

Bojíš sa krvi či čo? Krv sa neberie len tak zo zábavy.

lucia147852
21. sep 2024

Hmmm v pôrodnici?

kacena4
21. sep 2024

nam vzdy brali zo zili na ruke nikdy z hlavicky

jaruska_12
21. sep 2024

V 4 mesiacoch na imunologii troška plaču prežili sme

klip0
21. sep 2024

V pôrodnici a potom v roku a pol.
Dôležitý je hlavne dôvod prečo chce brat krv

brona235
21. sep 2024

Od 3 mesiacov do jedneho roka pravidelne kazdy mesiac, kedze bola dcera sledovana na metabolickej ambulancii.
Tiez nechapem coho si sa zlakla. Niektore ste nepochopitelne precitlivene. 🤦🏻‍♀️

zuzanockamt
21. sep 2024

🤦🤦🤦 Zľakla si sa? To si akože odmietla vyšetrenie? Nič ma už neprekvapí. Hysterické matky z koňa 🤦🤦🤦

danyelia
21. sep 2024

Nechápem vôbec...čoho si sa zľakla, resp. prečo? 🤔

mima172
21. sep 2024

A čoho si sa zľakla? Predpokladám, že na odber krvi mala lekárka dôvod. Mojej dcére brala do roka z hlavičky (je narodená predčasne, na krv už bola veľa krát). Keď mala 10 mesiacov, tak chcela brať z rúčky, no nepodarilo sa jej napichnúť žilu, tak opäť brala z hlavičky. Potom v 1 a pol roku už šlo pekne z rúčky. Záleží od toho aké viditeľné ma dieťatko žilky a asi aj od šikovnosti lekárky.

stanulienkat
21. sep 2024

Ak mu budu brat krv, chod radsej na chodbu....nech ma personal klud.

deti95060810
21. sep 2024

mal asi 2-3 týždne... z hlavy.

taktotedanie
21. sep 2024

Mamicka si len potrebovala ulavit od strachu a prve co napisala sem, je to v poriadku bezne sa detom berie krv

alenkatt
21. sep 2024

Naša bude mať v októbri 2 roky a krv jej ešte nebrali ,ani v nemocnici pri narodení iba z päty skríning.

1mata
21. sep 2024

5 týždňov mala a brali jej z hlavičky

banalu
21. sep 2024

Ak neratam porodnicu tak mala mala rok aj mesiac, ked jej prvykrat brali zo zili. Ja som si vyziadala test na alergiu na penicilin a to sa robi z krvi.
A potom jej o par mesiacov vzala krv gastro, kde jej od vtedy beru 1x za pol roka.
Je to neprijemne, lebo dieta drzis/drzia a place, ale ked treba tak treba...

snehulak77
21. sep 2024

V pôrodnici, tam mal hadičky prvé dni. Potom keď mal asi 6 mesiacov, v roku kontroly. Potom ešte asi 2x. Príjemné to nie je ale mám pocit, že čím starší, tým horšie. Keď bol bábo, tak som si ho privinula a upokojil sa, ale ako 2 ročný už veľa plakal.
Chápem ťa, je to nepríjemné. Ale zvládnete to, neboj.

sara07
21. sep 2024

synator 15 m brala mu tak mudr perfketne krv že len čo ju videl znova dostal atak plaču , potom sme išli k inej mudr kde mu brala z chrbta ruky a dieta ani nemuklo len sa pozeralo

lucia13022023
21. sep 2024

Myslíš z ruky ci celkovo krv? My sme skončili v nemocnici keď mal týždeň, čiže mu brali krv viac krát, nie je to najkrajší pohľad, ale bolo to nutné, aby zistili aký je problém. Ak ti je to nepríjemné, odid z miestnosti. Viem ze jeden otecko skoro odpadol keď brali ich malej krv, tak ho radšej poslali von.

3princezne
21. sep 2024

Ked to bolo kvoli zdravotnej indikacii potrebne. Mala vtedy 2r

zuzikxx
21. sep 2024

vela krat od malicka, nic prijemne a tesim sa ked podrastie a nebudu take traumaticke tieto odbery, ma 2,5 roka

rachel36a
21. sep 2024

Keď mal cca týždeň taj mu brala pediatricka...bere sa z hlavičky...druhému brali v nemocnici ešte skôr, lebo išiel na operaciu