Keď sa dieťa zájde

havi
25. jún 2011

prosim vas o radu,stalo sa vam,niektorym mamičkam ze dieta sa zaslo uplne do nema,ostalo modre,oci bolo vidiet len bielka a cele sa triaslo?dnes moj maly padol,upne normalne,nahanal sa zo sesternicou padol na kolena,nic hrozne,inokedy vobec neplace a teraz zacal plakat,prestal dychat,bezala som do kuchyne,frkla vodu do tvare,nic,zacalo nim metat,ako keby krce,omodrel,ked som mu zbadala oci,prislo mi zle,len bielka,hned som ho dala do vane a pustila vodu,prebral sa mi,ale triaslo ho,ked som ho dala na prebalovaci a vyzliekla,ukludnil sa,ale bolo to hrozne,uz sme boli raz na neurologii,ale nic mu tam nezistili,vsetko vraj v poriadku,a moja doktorka obvodna ze to deti,ktore su aktivnejsie mavaju,poradte mi prosim ako ho prebrat aby to nebolo taketo drasticke,je mi to protisrsti,ked fuknem,nereaguje,ani na tlesknutie rukami,ma dva roky mne to pripada vazne,nechcem ho takto trapit.. ☹

janka_pn
26. jún 2011

fiha ☹ mne sa to nezda normalne. moje dieta je velmi zive a ked sa jeduje, alebo ju daco boli, zacne plakat, az prestane na chvilu dychat, ale netrasie sa a nemodrie a ked na nu par krat fuknem, nadychne sa.... to mi este pride ako tak v norme, ale to co popisujes ty by ma riadne vystrasilo 😔 asi by som skusila najst ineho neurologa....

mata1001
26. jún 2011

podla mna to nie je normalne... ☹ urcite vyhladaj ineho lekara,nenechavaj to len tak...drzim palce... 🙂

janka2345
26. jún 2011

@havi podľa mňa to tiež nie je normaálne a nemá to epileptický záchvat 😨

havi
autor
26. jún 2011

musim tam zajtra zajst,ale dnes som si vsimla ze ked sme boli sa prejst a nieco sa mu nepacilo,tak zacinal plakat a sa zachadzal,ci to od nejakeho dietata neodkukal,pretoze on nikdy neplakaval za kazdu hlupost,no popravde mam kamosku,s ktorou sa v poslednej dobe casto stretavame a jej mala je taky krpcek rozmaznany,za vsetko place a ona ju hned lutuje

bosoriak
27. jún 2011

@havi Urcite treba vysetrenie u lekara, bud opakovane u toho isteho alebo vyber ineho. Mne sa to tiez zda na epilepsiu, tak sa snad mylim. Toto nema nic spolocne s placom ani so spravanim.
Drzim palce.

havi
autor
27. jún 2011

tak sme prisli-doktorka ma dovolenku a ta co zastupuje,ze musim pockat na svoju,ale tiez mi povedala ze to deti mavaju,ze je to zachadzanie,ale urcite budem pozadovat vysetrenie,radsej zbytocne,ako by sa malo nieco stat,ved ked som ho vtedy videla,skoro som ...neda sa to nazvat,zachadzal sa od mala,ale vzdy stacilo fuknut,zatliskat,ale teraz nic nezaberalo,az ta sprcha,

kukucg
27. jún 2011

@havi stavala sa nam nieco podobne, aj ked bez toho trasenia, urcite by som absolvovala na tvojom mieste este nejake vysetrenia, my sme ich absolvovali tiez, no povedali nam ze je ok, a nasa lekarka vravela, ze pokial tak nic nie je, je to len psychicke, proste to niektore deti robia, a vraj najlepsie urobime ked to budeme ignorovat, co sa mi zdalo sialene ignorovat dieta ktore je cele modre a nedycha ale par krat sme to spravili a viac sa to nestalo. Takze urcite to nie je zanedbatelne, moze to byt epilepsia ale aj ine veci, ale ak sa vsetko vyluci, naozaj to mozu byt iba truciky. Moj syn bol ale inak vtedy mensi. Drzim palce.