Kde vybrať nosné mandle na strednom Slovensku

tncka
1. sep 2018

Maminky 5r.dcere maju vyberat nosnu mandlu,ale neviem vybrat vhodne zariadenie,poradte. Navrhli mi bojnicku nemocnicu, co mam v podstate najblizsie, ale tam by som nerada isla. Viete mi poradit ci v BB nieco take nerobia? Budem vdacna za kazdu radu 🙂

levany81
1. sep 2018

@tncka ahoj, prečo v Bojnickej nie? Môjmu synovi vyberali nosné mandle ako 4 ročnému a bezproblémov, robil mu to primár Beňo, maval časté zápaly ušiek, ktoré doktor v Bn preliečoval nonstop Atb a kvapkami a ani raz nas neposlal na röntgen a v Bojnickej nemocnici nas ako prvé poslali zröngenovať a tam videli že su mandle zväčšené a robili problémy, odporučili nam ich vybrať a musím zaklopať je rok a pol po zákroku a pomohlo mu to

dzina007
1. sep 2018

Mojim synom vyberali v medicentre vo zvolene. Velka spokojnost. Teraz tam ideme aj krcnu davt zmensovat. Rano o osmej sme prisli o dvanastej odisli.

tncka
autor
1. sep 2018

@dzina007 preplaca to zdravotka ci si platim sama?

tncka
autor
1. sep 2018

@levany81 nemam s nou dobre skusenosti,kto nemusi tak tam nechodi

livia341
1. sep 2018

No môjmu vyberali v BB na detskej rooseveltovej nemocnice na štátnej a všetko v poriadku a spokojná som bola a okrem štátnej je aj súkromná a na tu asi dlho necakas.

adagan
1. sep 2018

@tncka MUDr. Somorová Zuzana Zvolen v Medicentre robí zákroky, ordinuje na poliklinike vo Zvolene. Maximálne profesionálny a ľudský prístup aj so sestričkou. Syn je čerstvo po nosnej mandli. Maximálna spokojnosť 👍

ajko
1. sep 2018

@adagan Za mna taktiez pani doktorka Somorova, Zvolen Medicentrum. Maximalna spokojnost, otazka par hodin a idete s dietatom domov. Pre dieta absolutne ziaden stres..

tncka
autor
1. sep 2018

@ajko presne o to mi ide aby nemala stres a neboli sme tam dlho 🙂

deti95060810
1. sep 2018

dcére robili v Mt...ráno sme prišli a hodinu po zákroku odišli cca okolo obeda. Mali urobiť niečo iné, no ale keď už ju mali uspatú odrezali nosnú mandľu - vraj bola veľká. Dcéra mala asi 3 roky....

pastelka99
1. sep 2018

@tncka áno robia v BB , mojej dcérke presne pred rokom vyberali a môžem len odporúčať, veľmi super zdravotnicky personal, perfektný pristup k deťom...deti bez stresu, išli samé na sálu ...

janamatejkova
1. sep 2018

Ahoj. Nam vyberali v BB. Dcérka má veľký problém s krvou a ležali sme týždeň na detskom. Menšej vyberali ako 3rocnej tiež. Ráno okolo 10tej a poobede sme išli domov. Všetko prebehlo v poriadku.

ssima28
1. sep 2018

@tncka ako píšu baby vo Zvolene MUDr. Somorova Zuzana síce si to zaplatíš okolo 50€ ale ten prístup som ešte nikde nevidela anesteziolog, sestričky no proste všetci úplne super prístup k deťom... A poobede nás pustili domov malá sa tam vôbec nebála žiadna trauma dokonca z doktorom išla aj sama na operačný sál... Ak by som mala ísť znovu tak len tam

tncka
autor
1. sep 2018

@pastelka99 kde v BB? Roosveltovej?

dzina007
1. sep 2018

@tncka vysetrenia preplaca komplet zdravotka. Operaciu sa doplaca 50 eur cca. Tusim. Dovera. Ale za tych 50 eur to stalo ze diea nieje v nemocke 2 dni ale na jednodnovej chirurgii s tym ze vlastne ani nevie ze bolo operovanr.

tina1988
2. sep 2018

@tncka synovi vyberali pred 3 mesiacmi nosnu V Roosveltovej v BB a boli sme maximalne spokojny. Rano sme prisli a poobede nas uz prepustili domov. Neplatili sme nic.

amima
2. sep 2018

@tncka Zilina Klinika MUDr. Mazúr

tncka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tncka
autor
2. sep 2018

dakujem vsetkym za reakcie a rady 🙂

pastelka99
2. sep 2018

@tncka ano presne tam...ale chvalia aj vo Zvolene myslim, ze súkromnú kliniku, kde sa platí...