Kde sa liečia deti závislé na drogách?

28. dec 2023

Prosím vás kde na Sk liecia deti zavisle na drogach?

pribinak
28. dec 2023

Najskôr musí absolvovať pobyt na pedopsychiatrii a tam ti odporučia zariadenie

domkakvet
28. dec 2023

Su tu aj ine diskusie o tom a tam pisu, ze je dobre najskor navstivit psychologa.

autor
28. dec 2023

@pribinak rozumiem a kde na sk su taketo nemoznice pre deti?

autor
28. dec 2023

@domkakvet ano tam sme objednani aj sme uz boli

alickapusinka
28. dec 2023

Na Prednej Hore tam liečia aj mladistvých na drogy aj na alkohol. Nie len dospelých. Koľko ma dotyční rokov.

pribinak
28. dec 2023

Napr pedopsychiatria kramare

autor
28. dec 2023
maciatkolulu
28. dec 2023

@alickapusinka prosím ,prečo tvrdíš nie pravdu....stačí rozmýšľať a je jasne,že inak sa lieči mladistvý a inak 50rocny....
https://olup-prednahora.sk/pacienti-a-zaujemcov...

veronikaszabova
28. dec 2023

@maciatkolulu ina je expert v divnych radach.

alickapusinka
28. dec 2023

@veronikaszabova láskavo ma nespomínaj. Ešte raz ma spomenieš a napíšem adminový za obťažovanie. Normálnemu človeku ktorý má IQ a OP stačí povedať raz TY si pokoj nedáš nevšímaj si ma ja pre teba neexistujem. Rozumieš mi.

alickapusinka
28. dec 2023

@maciatkolulu kto jej písal že ako ho má dať liečiť ja som napísal kam sa chodia liečiť. TY vieš všetko všade si bola dúfam že aj psej riti.

veronikaszabova
28. dec 2023

@alickapusinka 😂😂

alickapusinka
28. dec 2023
roja01
28. dec 2023

@maciatkolulu v linku je, ze liecia iba od 18r.vyssie

lauritta0407
28. dec 2023

Nie jedneho spoluziaka/spoluziacku som mala co sa liecili. Prosim, ak sa jedna o vasu blizku osobu, nedavajte ju tam. Kazdy z nich dopadol este horsie, nehovoriac o tom ze na tom lieceni sa stretli s ludmi v podobnej situaci a ucili sa navzajom, ako klamat rodicov, pedagogov, lekarov. vacsina z nich sa liecila hlavne v tych resocializacnych zariadeniach, konkretne v RK a v Lietavskej Lucke.

lalenka33
28. dec 2023

@alickapusinka na Prednej Hore sa liečia až od 18 rokov, skús aspoň pozrieť google.pred tým, ako poradíš blbosť

alickapusinka
29. dec 2023

@lalenka33 TY splietaš blbosti .ONA v úvodnom príspevku nepíše koľko má rokov len sa jedna o dieťa. Myslím si že ak TI žije matka tak ak má 80 a TY 60 vždy si jej dieťa takže tvoja hlúpa primitívna poznámka nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Ja viem aj bez teba že na 18 rokov ale píše dieťa nepísala koľko má vek až neskôr sa vyjadrila že má 15 rokov. Ešte raz pokiaľ matka žije a TY máš 80 rokov ONA 60 tak si e
jej decko či sa TI to páči alebo nie. Takže to mohlo byť decko aj 50 ročne. Takže neprskaj a zbytočne neútoč jak had.

lalenka33
29. dec 2023

@alickapusinka aj podpriemerne inteligentný človek pochopí, že pod pojmom dieťa myslí realne dieťa a teda osobu maloletú. A nie, že sa 60 ročná žena bude pýtať, kde liečia deti a myslí pritom svoje 30 ročné dieťa. Ale podľa tvojich ostatných komentárov je jasné, že úplne OK niesi.
A teda maličká poznámka na záver pokial mám ja 80 rokov, tak moja matka nemôže mať logicky 60.
Čiže už nesplietaj sprosti, ale priznaj si chybu, že si napísala blbosť a Predná Hora deti nelieči.

lalenka33
29. dec 2023

@alickapusinka a už keď si taká veľmi múdra, tak si aspoň prečítaj po sebe svoj komentár lebo ty v ňom vyslovene píšeš, že na Prednej Hore liečia aj mladistvých, nie len dospelých. Čiže si hneď pochopila,że autorka myslí dieťa do 18 rokov.

2006_1211
29. dec 2023

Je mi ľúto ze musíte riešiť toto s vaším dieťaťom. V tomto vám moc pomoct neviem ale keby chcete tak mi môžte napísať, možno by som vám s niečím vedela poradiť či podobné. Mate dcéru ci syna?

mamina7070
29. dec 2023

psychiatricke nemocnice pre deti do 18 mas Kramare (tam ho nevezmu to je prebookovane) potom Martin ale najskor skusit Kremnicu alebo liecebnu v Hrani
musis ist k pedopsychiatrovi (psycholog nestaci to nie je lekar) a psychiater odporuci a vybavi hospitku do kremnice

anissee
29. dec 2023

Vacsinou je nasledovny postup : detox na 2 tyzdne na lozkovom odd nemocnice a nasledne premiestnenie do liecebne po dobu od 3 do 6 mesiacov, podla potreby...zavisi od vole dietata...Na Svk liecebne su Hran a Kremnica...napr. na lozko do nemocnice je tazke sa dostat, ja som pracovala na odd dospelych v inej liecebni, ako su tu uvedene, vacsinou je skusenost taka ze nie ze dieta neustoji odvykacku, ale rodicia ho vezmu predcasne, lebo sa nemozu pozerat ako sa "trapi" pretoze platia dost prisne pravidla..napr. na niekt. odd vezmu mobil a povolia len 1x tyzdenne na 1 hod (len napr.) zalezi od konkretnej liecebne...aj od psychiatra, oddelenia...prajem ti vela trpezlivosti a sil...pomoz svojmu dietatu to ustat bez vycitiek hnevu a kriku...bez pocitu osamelosti...caka ho beh nie na dlhu trat ale na cely zivot...ale tym nizkym vekom to moze byt vyhodou...vacsou uspesnostou...velmi zalezi od vole dietata a pomoci a podpory rodiny...drzte sa ❤️💙🪻

maciatkolulu
29. dec 2023

@alickapusinka dráha moja,pozri si link a vidíš,že berú osoby od 18.rokov. píšem,že to má aj logiku,inak sa pracuje s 15.rocnym a inak s 30

maciatkolulu
29. dec 2023

@roja01 veď presne