Kde kúpim tatranskú nosovú sprchu ako majú v kúpeľoch Lúčivna?

ryka2
10. nov 2014

Kde sa da kupit tatranska nosova sprcha, ako sa pouziva v kupeloch Lucivna? Dcerka v priebehu 2 dni rozbila dve sprchy ,as tou co pouzivam ja taka umelohmotna z lekarne jej to nejde.Alebo ak niekto vie kde sa da kupit adekvatna nahrada ,umelohmotna ,to by bolo super.Dakujem za rady

timi_timi
11. nov 2014

@ryka2 skúsila si sa spýtať v zdravotníckych potrebách ? Tam väčšinou majú tieto pomôcky, alebo ti prípadne možno budú vedieť poradiť kde zakúpiť. Ale v zdravotnícky som to videla aj na webe. 😉

mrazka8
11. nov 2014

my sme tie sprchy objednavali z Dolneho Smokovca, rychlo sme rozbili, ale teraz pouzivame umelohmonych macikov od medu. Super sa osvedcili.

ryka2
autor
12. nov 2014

@mrazka8 a ako sa to s nimi robi respektive kde treba spravit dierku?

morzsi
17. nov 2014

ja mam napredaj

25daniela
17. nov 2014

Teda neviem co je to ta sprcha nosova, ale mne na vyplachovanie nosa staci 20mililitrova striekacka 🙂

alobalka
19. dec 2014

Kuk môj bazár🙂

glas
17. feb 2015

Re: ryka2 - Tatranskú nosovú sprchu ( sklenenú Vám môžem poslať za 6,- € 0905 908 476

janula2511
22. sep 2015

@glas ahoj este mate na predaj prosim?

glas
26. sep 2015

@janula2511 Re: Janula dobrý deň - áno, tak ako píšem vyššie, cena a telefón stále platia a keď budete v Smokovci alebo v Lučivnej môžete sa zastaviť a pozrieť sa, ako sa Tatranská nos. sprcha vyrába.

janula2511
26. sep 2015

@glas ja uz som vam tento tyzden poslala v sms adresu.a 2kusy by som chcela.a kedy to budete posielat?dakujem.

sidemide
27. feb 2016

Ahojte, ponúkam na predaj 2 ks Tatranská nosová sprcha sklenená. Boli raz použité, sú umyté. Môj e-mail: ivka.doktorova@gmail.com.

amelia777
3. okt 2016

Tatranská nosová sprcha, ktorú používajú aj v detských kúpeľoch na preplachy nosa sa da kúpiť bud priamo v kúpeľoch alebo u pána sklára zo štôle, chodí sa k nemu aj na vylety z kupelov a je to velky zažitok pre deti aj mamicky...deti si same mozu vyfuknut zo skla vianocnu gulu...v atelieri ma aj vela vlastnorucne vyrobenych drobnosti zo skla...

amelia777
3. okt 2016