Kde kúpim Pikovit Iq?

majkabr
2. nov 2016

Ahojte neviete kde kupim Pikovit IQ?? Nikde ho nemôžem zohnať ani na nete a súrne ho potrebujem 🙂 🙂 🙂

papricka33
2. nov 2016

To by aj mna zaujimalo ☹

lasoninka
3. nov 2016

Je stiahnuty z predaja.Skuste este cez internet.

papricka33
3. nov 2016

@lasoninka vsade je docasne nedostupny. Je stiahnuty z predaja, alebo docasne vypredany?

lasoninka
4. nov 2016

Je stiahnuty z predaja uz sa k nam nedovaza..

lasoninka
4. nov 2016

Nám v lekarni odporucila toto.Má to tie iste učinky aj zloženie ako Pikovit IQ.

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lokilonda
9. nov 2016

My Pikovit IQ nemôžeme zohnať už takmer mesiac ani nikde v dopredaji. Vraj slovinský výrobca KRKA stopol výrobu. Ako alternatívu berieme toto ... kuk foto ... a prvá gélová tobolka skončila síce na koberci, ale druhá a ostatné sú už vraj mňam a skúsila som to tiež aj ja a dá sa to. Fakt tam rybacinu necítiť 😉

papricka33
9. nov 2016

@lokilonda tiež som to kúpila, prvú mi malý rozzul a vyplul a potom uz som to do neho nedostala ☹ Kúpila som Jamieson, tie dá v pohode, ale vychádzajú dosť draho.
Inak Pikovit je naozaj stiahnutý, vraj pracujú na jeho vylepšení, zistila som si priamo u výrobcu.

@lasoninka toto ma super zloženie, len jedna chyba je, ze u nas to nie je registrované v zozname SUKL (štátny ústav kontroly liečiv) ani pod liekmi, ani pod výživovými doplnkami. Čiže nie je možné nikde overiť či to tam skutočne je obsiahnuté, a čo je horšie, tiež sa nedá overiť cistota rybieho oleja, ako udáva výrobca. To je pri týchto produktoch najväčšie riziko (obsah ťažkých kovov ) ☹

papricka33
9. nov 2016

Našla som v starsich diskusiách aj toto http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega-3-...