Ahojte neviete kde kupim Pikovit IQ?? Nikde ho nemôžem zohnať ani na nete a súrne ho potrebujem 🙂 🙂 🙂
Je stiahnuty z predaja.Skuste este cez internet.
@lasoninka vsade je docasne nedostupny. Je stiahnuty z predaja, alebo docasne vypredany?
Je stiahnuty z predaja uz sa k nam nedovaza..
My Pikovit IQ nemôžeme zohnať už takmer mesiac ani nikde v dopredaji. Vraj slovinský výrobca KRKA stopol výrobu. Ako alternatívu berieme toto ... kuk foto ... a prvá gélová tobolka skončila síce na koberci, ale druhá a ostatné sú už vraj mňam a skúsila som to tiež aj ja a dá sa to. Fakt tam rybacinu necítiť 😉
@lokilonda tiež som to kúpila, prvú mi malý rozzul a vyplul a potom uz som to do neho nedostala ☹ Kúpila som Jamieson, tie dá v pohode, ale vychádzajú dosť draho.
Inak Pikovit je naozaj stiahnutý, vraj pracujú na jeho vylepšení, zistila som si priamo u výrobcu.
@lasoninka toto ma super zloženie, len jedna chyba je, ze u nas to nie je registrované v zozname SUKL (štátny ústav kontroly liečiv) ani pod liekmi, ani pod výživovými doplnkami. Čiže nie je možné nikde overiť či to tam skutočne je obsiahnuté, a čo je horšie, tiež sa nedá overiť cistota rybieho oleja, ako udáva výrobca. To je pri týchto produktoch najväčšie riziko (obsah ťažkých kovov ) ☹
Našla som v starsich diskusiách aj toto http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega-3-...
To by aj mna zaujimalo ☹