Kde kúpim Easylax pre deti?

20. jan 2024

Ahojte dcéra 3r ma problém so stolicou. Chcela by som vyskúšať easylax pre deti no neviem to nikde nájsť dostupné...viete poradiť?

sejbipi
20. jan 2024

Čítala som na fb, že v takých malým zabudnutých lekárniach majú, inak že nie je dostupný

sluchatka
20. jan 2024

Momentalne je vypadok, nedostupny

autor
20. jan 2024

@sejbipi ďakujem skusim sa poobzerať po dedinských lekárňach možno to tam teda budu mat

niekto2hy
20. jan 2024

Dostupny .

mikitilik29
20. jan 2024

Skúste Forlax 4g. Nám toto pomohlo veeelmi

sluchatka
21. jan 2024

@niekto2hy to jej ako ma pomoct tento screeshot, ked si nedala konkretny link na lekaren? vsetky lekarne u nas maju vypadok, liek je nedosputpny a doskladnia ho v marci. ja som si ho zohnala v rakusku.

niekto2hy
21. jan 2024

@sluchatka Preco sa pyta anonymne?Ked napise konkretny uzivatel,napisem link.

autor
21. jan 2024

@niekto2hy aj keby nepíšem anonymne, tak som pre teba rovnaký anonym... ale k veci, nemyslím, že aj tak to, čo si poslala , je dostupné...

autor
21. jan 2024

@mikitilik29 ďakujem, nechce mi takéto vypiť, preto hľadám alternatívu, čipok mi tiež nechce- vytlačí ho po 5 min. No v krajnej núdzi aj toto vyskúšam😊

autor
21. jan 2024

@sluchatka ďakujem, zajtra idem s malou k dr tak sa spýtam pripadne kuknem tie dedinské lekárničky ci nahodou nemaju😊

niekto2hy
21. jan 2024

Ked si myslis ze som fotku ,,upravil"....

mischelag
21. jan 2024

Za easylax by som asi zaplatila zlatom. Nas ma hrozne problemy 2 mesiace so zápchou. Forlax vobec nezabera. Ano, uz sme skoncili na gastro, caka nas este sono a laktozovo intolerancny test. Mas 5 poslednych ks z easylaxu a bojim sa co bude, ked ho miniem. Maly sa nevykaka 4-5 dni, potom musim dat uz easylax

autor
21. jan 2024

@mischelag našla som to jupiii, stačí zadať názov produktu a vyhodí ti dostupný liek v lekárňach v okoli😊 čiže dik neznámy
@niekto2hy ....

autor
21. jan 2024

@mischelag a sirup lactecon mu nezabera? Lebo to mojej zabralo vždy no teraz mi to nechce ani za svet vypiť..davala som 5ml do džúsu..

sluchatka
21. jan 2024

Dakujem, spravila som aj ja objednavku na rezervaciu v lekarni. Ale cudne je ze vsetky lekarne som obvolala v piatok a nemali , tak je mozne ze rezervacia bude neplatna :( uvidim.

mischelag
21. jan 2024

@sluchatka dakujem, tu stranku som aj ja pozerala, no u nas na okoli to nikde nieje

autor
21. jan 2024

@sluchatka mne hneď volali z jednej lekárne, kde som to objednala, že to nemajú, že nevedia prečo je to vedené u nich ako na sklade.. skusila som dalsiu tak je možné že to ani tam nebudu mať :/ uvidím zajtra ci mi zavolajú.

tinetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivusa90
15. feb 2024

@tinetta dobrý deň, prosím máte ešte ten easylax na predaj? Ďakujem

tinetta
15. feb 2024

@ivusa90 už nie, čo som mala, sa predalo

anavi89
10. mar 2024

Maminy, darujem co nam ostalo po "boji so zadrziavanim stolice", 4x klystir easylax, vrecuska Forlax 18ks a vlaknina polovica sacku. Kedze chcem darovat naj osobny odbor Ba, pripadne viem poslat postou ale postovne si uhradite. Dakujem

autor
10. mar 2024

@anavi89 dobrý deň ste milá, ten forlax je na čo?