Ahojte dcéra 3r ma problém so stolicou. Chcela by som vyskúšať easylax pre deti no neviem to nikde nájsť dostupné...viete poradiť?
Momentalne je vypadok, nedostupny
@sejbipi ďakujem skusim sa poobzerať po dedinských lekárňach možno to tam teda budu mat
Skúste Forlax 4g. Nám toto pomohlo veeelmi
@niekto2hy aj keby nepíšem anonymne, tak som pre teba rovnaký anonym... ale k veci, nemyslím, že aj tak to, čo si poslala , je dostupné...
@mikitilik29 ďakujem, nechce mi takéto vypiť, preto hľadám alternatívu, čipok mi tiež nechce- vytlačí ho po 5 min. No v krajnej núdzi aj toto vyskúšam😊
@sluchatka ďakujem, zajtra idem s malou k dr tak sa spýtam pripadne kuknem tie dedinské lekárničky ci nahodou nemaju😊
Ked si myslis ze som fotku ,,upravil"....
Za easylax by som asi zaplatila zlatom. Nas ma hrozne problemy 2 mesiace so zápchou. Forlax vobec nezabera. Ano, uz sme skoncili na gastro, caka nas este sono a laktozovo intolerancny test. Mas 5 poslednych ks z easylaxu a bojim sa co bude, ked ho miniem. Maly sa nevykaka 4-5 dni, potom musim dat uz easylax
@mischelag a sirup lactecon mu nezabera? Lebo to mojej zabralo vždy no teraz mi to nechce ani za svet vypiť..davala som 5ml do džúsu..
Dakujem, spravila som aj ja objednavku na rezervaciu v lekarni. Ale cudne je ze vsetky lekarne som obvolala v piatok a nemali , tak je mozne ze rezervacia bude neplatna :( uvidim.
@sluchatka mne hneď volali z jednej lekárne, kde som to objednala, že to nemajú, že nevedia prečo je to vedené u nich ako na sklade.. skusila som dalsiu tak je možné že to ani tam nebudu mať :/ uvidím zajtra ci mi zavolajú.
@anavi89 dobrý deň ste milá, ten forlax je na čo?
Čítala som na fb, že v takých malým zabudnutých lekárniach majú, inak že nie je dostupný