Každý druhý týždeň teplota

5. nov 2023

Ahojte,syn začal chodiť do škôlky a každý druhý týždeň máva teplotu aj teraz,je to normálne? Akoze viem,že je väčšia chorobnosť po nástupe do škôlky ale aj takto s teplotami?

mikitilik29
5. nov 2023

Tak my sme začali tiež chodiť teraz v septembri do škôlky a veru sme choré každý druhý týždeň 🤦‍♀️ najprv doniesla sople domov, potom sme hnackovali celá rodina 🤦‍♀️😃 teraz zase sople 🤦‍♀️ akože masaker

autor
5. nov 2023

@mikitilik29 ja sa pýtam na tú teplotu?aj vy máte pri každej chorobe

mikitilik29
5. nov 2023

@mikitilik29 áno pri každej... Ale iba zvýšenú jeden až dva dni max

autor
5. nov 2023

@mikitilik29 aj my tak ale každé 2 týždne

biglovemom
5. nov 2023

Podla mna je to v poriadku , ale ked mate pochybnosti zavolajte lekarovi

dzulli1980
5. nov 2023

Teplota je obranný mechanizmus organizmu, telíčko si vytvára protilátky a teda po nástupe do kolektívu je to masaker, čo sa vírusov, baktérií týka ... moja dcéra pri každej chorobe teploty 40+ ... ak sa Ti čosi nezdá, zavolaj doktorke, z krvi sa dá zistiť, či náhodou nemá nejaký zápal v tele.

jakubkoanjelik
5. nov 2023

Môj syn má vysoké teploty 2 -3x do týždňa. Nič len teploty ráno po zobudení. Boli sme na vyšetrení tak nakoniec mu našli streptokoka, vraj by to mohol spôsobovať ten. Dali mu antibiotiká tak uvidíme či to prestane.

viestta
5. nov 2023

Kedysi davno som citala clanok, ze po nastupe dietata do kolektivu sa dieta stretne s minimalne troma stovkami inych variant bakterii a virusov, ktore ostatne deti donasaju z ineho prostredia. Niektore imunita porazi bez problemov a bez priznakov, niektore vyvolaju chorobu, ale telo si buduje imunitu voci chorobam, ktore bezne koluju v populacii. Prve dva roky v skolke su pre vacsinu rodin jednoducho masaker, kazdy si tym prejde. Niekto jednoduchsie, niekto komplikovanejsie.

autor
5. nov 2023

@jakubkoanjelik z hrdla?

autor
5. nov 2023

@jakubkoanjelik a ako dlho uz?

autor
5. nov 2023

@viestta ale mne ide o tú teplotu? Či pri každej akože chorobe lebo iné priznaky nema

ildiko36
5. nov 2023

No normalne to nie je, treba spraviť kompletne vyšetrenie

viestta
5. nov 2023

to zavisi od organzmu. Aj teplota je znak, ze imunitny system s niecim bojuje. Ked je to len o teplotach, ste na tom dobre

autor
5. nov 2023

@viestta och čítam hrozné veci čo sa píše na nete

jakubkoanjelik
5. nov 2023

Ja som teploty pozorovala cca mesiac kým som to začala riešiť. Výter mu vyšiel pozitívny z krku, nosné mandle mu vyberali už máji, tiež tam bol problém častá chorobnosť.

marca12
5. nov 2023

Ze ma teplotu znamena,ze bojuje s virusom. Kazde telicko reaguje inak. Moj synovec takto isto kazde dva tyzdne mal teplotu. Kazda choroba mu zacinala teplotou a az potom mal sople. Vyrastol z toho.

autor
5. nov 2023

@marca12 ale on nemá stále sople,niekedy len teplotu väčšinou teda

autor
6. nov 2023

Tak už má aj nádchu😭 a ja v novej práci

simushka31
30. mar 2024

Ahoj, prosím ťa, ako ste ďalej pokračovali? Môj syn je na Tom rovnako,každý druhý týždeň teplota...neviem, či to ok zo škôlky (mesiac chodí), alebo to riešiť. Vďaka

autor
31. mar 2024

@simushka31 bol na krv , všetko ok že to môže byť tie, začal tento rok so školskou