Dobrý deň. Poraďte čo na zadnú nádchu u 5 ročného .... Sinupret nezaberá ,inhaluje 3 krát do dňa,aj nos čistíme s aliamare a cez deň kašle ale nie tak ako večer keď zaspí to sa ide zadusit
Skus dat antihistaminika-odpuchnu mu sliznice a ulavi sa mu. Zadna nadcha neexistuje. Co je to za novy termin?
@stanulienkat 🤷🏽♀️ netuším tak mi bolo povedané 😅
Zatekaju soplez treba k doktorke predpísať pamycon za styri dni bude fit, dobre to poznám, bez kvapiek sa to naťahuje večnosť
@mirka731 to sú zatekajuce sople ktoré sa nedajú vyfukat, ani vytiahnuť. Ale sú tak a zatekaju a spôsobujú problémy (kasel ...)
@stanulienkat Zadná nádcha vraví aj naša pediatrička ak ide o hlieny, ktoré "stekajú na priedušky", dieťa je huhňavé ale nevysmrká nič.
@mirka731 Popisuješ ukážkový priebeh zadnej nadchy, keďže sa drhne najmä v noci. Režimové opatrenia dodržiavaš, že? Hlavne vyššie pod hlavou, vlhkosť v detskej izbe apson 50%. Mojej dcére na zadné sople zaberá kombinácia režimové opatrenia + sirup med, cibuľa, citrón/pomaranč + veľa tekutín, najmä čaj z materinej dúšky a pľúcnika a základ difuzer.
Nič nepokazíš ani sprejom s koloidnym striebrom do nosa.
@mima172 hej, uz sa mnohi prisposobili mamickovskemu slangu.
@stanulienkat Jasné, v mnohom hej ale toto znie celkom logicky, či? Teda aspoň ja vidím rozdiel na mojej malej, keď ma klasickú nádchu, že prská, tečie jej z nosa a taká je preč za pár dní ale keď ma tieto sople, čo jej len zatekaju, tak viem, že to trvá aj 3 týždne a hlavne v ľahu kašle ako tuberák. Ale jasné, sople ako sople 🙂
Musia sa pustiť hlieny, aby ich vykašľal, Sinupret a k nemu pridať Solmucol alebo Niečo iné na vykašliavanie, nedávať to tesne pred spaním.