Kašeľ u skoro 3-ročného syna

12mirus12
12. nov 2023

Ahojte syn má 2 roky a 11 mesiacov . Už 3 týždeň je chorý boli sme u doktorky dala mu antibiotiká Cefzil a Trifed lebo strašne kaslal a fufňal sopliky nemal žiadne ani teploty. Lieky už dobral ale stále kašle a spustili sa mu sopliky husté slabucko zelené . Teploty nemá a jevidiet že je fit aktívny nesťažuje sa že by mu bolo zle. Naje sa aj dobre spí len čo mu mám dať aby ten kasel už konečne prestal?

nykkushka
12. nov 2023

Ahoj, my sa takto trápime už skoro mesiac. Na začiatku ma dni teplotu, skoro 2 týždne sopeľ a teraz mu zostal len kašel. Skúšali sme aerius, Solmucol, Stoptussin, inhalovanie kyseliny hyaluronovej, Vincentky a stále to iste. Vlhký produktívny kašeľ. Teraz mu dávam do stredy čas bez liekov a potom pôjdem k dr, aby mu zobrala výtery a serologiu. Lebo ma to už fakt štve, že to nechce prejsť.

majamat
12. nov 2023

po prekonani infekcnych ochoreni moze nastat zvysena kativita riasiniek dychacich ciest a kasel moze pretrvavat kludne aj 2-3m.

mikitilik29
12. nov 2023

@majamat a ustúpi sam? Lebo moja dcéra tiež od kedy chodí do škôlky tak len sopli a kašle už 3 týždne

majamat
12. nov 2023

@mikitilik29 no ak je pricina to, co pisem, tak ano.
samozrejme ja ti to cez net nepoviem.

sejbipi
12. nov 2023

tiež sme boli chorí pred vyše mesiacom. Bez horúčky, len sople a kašľe, dostal atb. Trochu sa to zmiernilo ale nevyliečilo. Odvtedy stále sople a kašle. Boli sme 2x na kontrole u dr. a všetko ma čisté. Takže to dávam za dôvod tomuto počasiu, škôlke ale aj tomu, že sa sám nevie poriadne prečistiť, keďže to všetko pregĺga a smrkať moc nechce...