Kašeľ u dieťaťa

29. sep 2021

Dobrý večer. Dcéra bola chorá pred 2 týždňami, bola som s nou týždeň doma, potom nastúpila do škôlky na týždeň a od včera začala zas kašľať. Je to suchý kašeľ ale teraz večer bol veľmi častý a každú chvíľu počujem ako kašle. Môžem ísť zajtra za doktorom, že by som chcela ísť na rtg pľúc? Dýchanie sa mi nezdá čisté, zo spánku chrci, no nádchu nemá. Mam o ňu strach, a takisto bude opäť problém v práci ak ostanem doma, ale zdravie je samozrejme prvoradé... Mate aj vy podobnú skúsenosť, že po chorobe v krátkej dobe prišla ďalšia??

elisaelisaday
29. sep 2021

Ano, prave riesime po tyzdni v skolke dalsiu chorobu. Prvy raz dva dni v skolke, dva tyzdne doma a teraz zase od pondelku doma. Ale aj vcera som videla v diskusii, ze nie sme jedine...

vanda323
29. sep 2021

Jaaj , dievčatá hej poznám to....taká rada vždy keď sa vyliečila a.na druhý deň kašle zas.musi ostať doma..moja dcérka nastúpila do prvého ročníka a bola od začiatku roka v škole asi 5 dní...

1katus1
29. sep 2021

Určite choď k lekárovi. Teraz je veľa detí chorých. Susedí a vnučka teraz volá 2 týždne u babky čo mala stále sopel az jej dali antibiotiká na prelievanie. Nemôže si ocr zobral muž? Prípadne babky by ti nepostrazili ? Skús si to overit ale sami zdá že už aj babka môže ísť na ocr s vnucatom neviem aké sú tam podmienky. Možno tu na mi budú viesť maminy viac.

zuzubb007
29. sep 2021

Je to peklo tento september kasel, sople, po tyzdni dolieceni a po troch dnoch znova to iste uz antibiotika tentokrat kasel taky, ze som myslela, ze uz zapal pluc neviem co sa robi tento mesiac za dva roky sme neboli takto

ysseba
29. sep 2021

Potvrdzujem, tento september je divný. Moji od začiatku korony neboli chorí a teraz? Na začiatku septembra obaja chorí a dnes mladší opäť teplota 🙄

maja367
29. sep 2021

@ysseba aj moja september chorá už na 2x..ale bez teploty

miskaska
29. sep 2021

Potvrdzujem, ze toto je hrozny september. My sme z jednej choroby presli do druhej. Aj skolak a skolkarka. Z jednej silnej nadchy, do druhej a do toho brutalny kasel. No katastrofa.

gurags
29. sep 2021

Aj my sme boli 5 dni v skolke potom 2 tyzdne choroba a po 3 dnoch v skolke opat chora...hrozné.my nastastie mozeme aj z domu robit, tak sa s muzom striedame a ja som si naplanovala aj po poldni dovolenky na cely tyzden. Len riadne som uz unavena lebo sme to aj my chytili a stale si to tu vymiename mam pocit. Covid to nieje, testovali sme sa a vysledky sterov z nosa a hrdla este niesu.

lelab01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deedol
29. sep 2021

aj my tak :( prvykrat schytal hnacky a vracanie, teraz zas sopel s teplotou, ktory nechce prejst. uz mame atb kvapky do nosa, zatial druhy den, ale nejako nezaberaju. k tomu teploty od 37 do 38, ale nic ine. normalne rozmyslam, co je to za chorobu :( tiez zacal prave chodit do skolky.

lubienka39
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deginko
30. sep 2021

U nás to isté krpec 1,5r má kašeľ od 15augusta,2tyzdbe sirupy od kašľu,potom týždeň atb a sople po ATB zasa týždeň sirup od kašľu a keď už skoro bol fit zasa sopel..nonstop už 1,5mesiaca ide má poraziť...a staršia dcéra to isté v škôlke bola 3dni a zase sople

mogaa
30. sep 2021

Dieťa musí ísť do škôlky uplne dliečené, to je základ...v opačnom prípade je po chorobe oslabená imunita a dieťa hneď schytá ďaľší bacil a ide z choroby do choroby.....