Kašeľ u 7 mesačného synčeka

denca76
25. apr 2014

Ahoj maminky chcela by som sa opýtať čo zaberie na kašel u 7 m synčeka .Pred 2 týždnami sme mali atb,teraz znovu sa mu vrátil taky sucho dráždivy :( mame zase atb CEDROX ale nezda sa mi že zaberaju,dakujem za každú radu

katrinka8
25. apr 2014

@denca76 - aho, mne ked pokaslieval a soplil 5 tyzdnovy syncek, objavila som mu toto: http://www.verimeprirode.sk/produkty.php?produkt=2 Neviem, ci mu konkretne toto zabralo, ale pocitovo sa mi zda, ze v niecom urcite ano. Je to cisto prirodne, vhodne vari od 1 mesiaca.

denca76
autor
26. apr 2014

dakujem skúsim

barnica
26. apr 2014

My sme tiež boli na antibiotikách a teraz má dusivý kašeľ ale len tak párkrát za deň akoby nevedeldostať hlien z hrdla a tečú mu také priesvitné soplíky... Už sme mali od pediatričky solmucol prášok,trifed sirup,sinupret aj mucosolvan sirup a zaťiaľ nič sa nezlepšilo. Tak chcem vyskúšať niečo prírodné ako šťavy ovocné s vitamínom c a ručne zberané čaj. Naparovanie nad eukalyptom a harmančekom ale štýlom do vane pozatvárať a až tak dať malého nech dýcha.

bonnie1
26. apr 2014

inak neviem ci prikrmujes ale nasa mala hoci ako rocna kasel co trval mesiac. nakoniec pomohlo vysadit citrusy..vobec by ma nenapadlo ze strava a kasel moze suvisiet