Ahoj maminky chcela by som sa opýtať čo zaberie na kašel u 7 m synčeka .Pred 2 týždnami sme mali atb,teraz znovu sa mu vrátil taky sucho dráždivy :( mame zase atb CEDROX ale nezda sa mi že zaberaju,dakujem za každú radu
dakujem skúsim
My sme tiež boli na antibiotikách a teraz má dusivý kašeľ ale len tak párkrát za deň akoby nevedeldostať hlien z hrdla a tečú mu také priesvitné soplíky... Už sme mali od pediatričky solmucol prášok,trifed sirup,sinupret aj mucosolvan sirup a zaťiaľ nič sa nezlepšilo. Tak chcem vyskúšať niečo prírodné ako šťavy ovocné s vitamínom c a ručne zberané čaj. Naparovanie nad eukalyptom a harmančekom ale štýlom do vane pozatvárať a až tak dať malého nech dýcha.
inak neviem ci prikrmujes ale nasa mala hoci ako rocna kasel co trval mesiac. nakoniec pomohlo vysadit citrusy..vobec by ma nenapadlo ze strava a kasel moze suvisiet
@denca76 - aho, mne ked pokaslieval a soplil 5 tyzdnovy syncek, objavila som mu toto: http://www.verimeprirode.sk/produkty.php?produkt=2 Neviem, ci mu konkretne toto zabralo, ale pocitovo sa mi zda, ze v niecom urcite ano. Je to cisto prirodne, vhodne vari od 1 mesiaca.