Kašeľ u 7 mesačného bábätka

iveta143
27. dec 2018

ahojte maminy, prosim o radu...syncek (7 mesiace) uz treti den kasle, davam Bronchipret ale zda sa mi ze sa to trosku zhorsilo...ked dneska vecer zaspal, obcas mal take chvilky, ked ho drazdilo na kasel az napinalo na vracanie...obcas mu zachrapci v nose,castejsie kycha ale sopliky nema ziadne...ani teplotu...uvazujem, ci ist k lekarovi, kedze ide vikend...starsia dcerka bola tiez prechladnuta teraz, a aj mamka mala chripku,byvame v jednom dome...tak bojim sa ci sa nieco na neho nenalepilo...dakujem za rady

spisanka
28. dec 2018

@iveta143 Ahoj, niesom mamina ktora letí k lekárovi často, lebo v čakárni môže toho ešte viac pobrat od chorích detičiek, ale keď sa to nezlepsuje, práve naopak tak vy som radšej šla. Aby nemal trebarz priedušky chytené. Ale toť len môj osobný názor. Prajem skoré uzdravenie 🙂

kukulienka83
28. dec 2018

@iveta143 tiež by som radšej išla, hlavne aj zato ze ide víkend.

iveta143
autor
28. dec 2018

tak predsa sme boli u dr. tak povedala ze kasel je zo soplikov, kedze ma dychanie ciste...tym ze lezi na chrbatiku, tak mu stekaju do hrdielka a to ho drazdi...tak aspon som kludnejsia,a krasne mi vsetko vysvetlila...

spisanka
28. dec 2018

Tak dobre, že zo nieje nič vážne. Moja je tiež na chladená a pomáha hej spať vo vyvysenej polohe. Na mne má hlávku 🙂

mirek76
29. dec 2018

@iveta143 moj 2 ročny syn ma rovnaky symptom, presne ako pišeš, pani doktorka tiež vysvetlila prečo ho draždia hlieny. Snažime sa to ppotlačiť, kupili sme mu Solmucol medicinu, a do nosa nasal duo. Medecinu znesie no ten rozprašovač do nosa nema rad, ked mu to striekne, ale to asi viac deti nema v laske lieky. V noci nespi no u nas to asi budu aj rastuce zadne stoličky, plus prechladenie. No ,trpezlivosť ruže prinaša. Prajem skore uzdravenie.m😉

iveta143
autor
29. dec 2018

@mirek76 solmucol sirup je super, mam ho odskusany pri mojej 4 rocnej dcerke...a co sa tyka tych sprejov, moja dcerka si uz zvykla na to, kedze jej na beznu hygienu davam prave sprej s morskou vodou,kazdy den rano,vecer preventivne...v case choroby aj castejsie do dna, a sprej nasivin...aj vam skore uzdravenie