môj syn 6r. mál pred 3 týždňami angínu, vybral aj antibiotika a stále ho drží kašel, teraz mu dávam mucosolvan sirup na vykašliavnie hlinov ale veľmi to nepomáha. Horúčky vôbec nemá, a nechcela by som, aby zase bral antibiotika. Neviete mi niečo poradiť, už som pozerala aj nejaké vitamíny na podporu imunity. 😅
@mataw vyskúšaj Nasivin sinus sirup je to na dutiny.Mojej 5,5 ročnej dcére veľmi dobre zaberá.Je to sladké ako medik a obsahuje to aj herec na posilnenie imunity. Teraz pred sviatkami mi začala tiez večer kaslat, pritom nemala ani sople cez den a ked sme isli spat ako lahla potom zacala pokasliavat. Tak som jej ho začala dávať 2xdenne 2,5 ml a je po kašli.Po otvorení sa má cely využívať aj ked uz kasel prejde, moze sa užívať aj dlhodobo. Toto mám odskusane, nám toto veľmi rýchlo zaberá.Stoji niečo cez 4,5€. Včera sme ho akurát dobrali. Aj predavacka v lekárni vravela, že ho má na sebe aj synovi odskusany a že má sním dobru skúsenosť.
Treba vyskúšať, ako sa hovorí 100 ľudí 100 chuti a každý organizmus je iný a niekomu sadne to a niekomu ono. Ale ja som veľmi spokojna.
Prajem Vám skore uzdravenie......
sinupret a este lepsie skorocelovy sirup s echinaceou, riedi hlien a zaroven posiluje imunitu.
Nam zabera sinupret a minule mm kupil Robitussin a ten detom pomohol NA dutiny,
NA imunitu Vela vitamin C ja kupujem v Dm drogerii praskovy a nanovsie some zacala detom davat pit vodu s citronom nielen posilni ale aj precisti
ked-že je syn alergig, nemôže nič na báze byliniek. Kašel má vlhky, len má uzliny zdurene. Aj mlieko som mu prestala dávať, lebo sa to ukladá ne hlieny a potom nejdu von. Vyskúšam ešte ten, Sinupret, ako mi radite a uvidím. 😀
Dnes som volala našej pediatricke, tak že máme v pondelok prísť a zobere mu krv. Ci tam nebude, ešte nejy zápal.
@mataw ak ma vlhky kasel a pocut ze potrebuje nieco vykaslat, tak mu kup solmucol, ma to dobru chut, ako pomarancovy dzus, pripadne spominany sinupret. ak ma suchy kasel, len ho drazdi na kaslanie, tak stoptussin. a nezabudni pridat antihistaminika, napriklad zodac sirup, alebo aerius sirup, alebo fenistil kvapky 3x denne 15 kvapiek. hrdlo mu zabal do plienky alebo salu, nech je v teple. a dala by som raz denne aj kalciovy sirup
Mojim najlepšie na kašel zaberajú kvapky Sinupret.Do troch dní neviem,že mali kašel.Mucosolvan a podobné sirupy im absolútne nezaberajú