Dobry den chcem sa opytat dieta mi kasle od minuleho tyzdna lenze kaslal dusivo len rano a vecer bola som s nim u doktorky ta mu dala sirup lenze ten kasel sa dnes zhorsil je coraz viac horsi davam sirupy nic nezabera bojim sa ze to je nieco vaznejsie horucky nema ten kasel sa neda zastavit a som zufala :( ma nechutenstvo aj vdaka za rady rano bezim k dotktorke s nim :(
MOj syn tak kaslal od marca ako tak som to mala pod kontrolou ,davala som mu vsetky mozne sirupy a na koniec sa mu zhorsilo ,tak som ho zobrala k lekarke a bum zapal priedusiek bez horuciek...
@alenamihal A ako zistim ze ma zapal priedusiek toto sa mu zhorsilo najprv kaslal rano vecer a dneska bum sa neda zastavit
@kaja502 smer lekar. Ak kasel neustupuje do 5 dni, daj si ju vysetrit. Aerius je antihistaminikum, to iba tlmi priznaky, nelieci. Na suchy kasel je dobry aj paxeladine. Pytaj si stery z nosa a hrdla, krvne testy, nasej tak nasli netypicky infekcnu mononukleozu. Ak sa ti ten kasel fakt nepaci, pytaj sa na rtg a na plucne. Tam nam dali spreje, lebo doteraz nevieme pricinu sucheho kasla. Je tam podozrenie na alergiu, ale to sa dozvieme az v septembri
@kaja502 ak vykaslava skuste prospan ja som mala pred.mesiacom.teraz moja(4r) teplotuje od piatku plus ma kasel piatok bez hlasu dala.som calcium ale.od vcera davam prospan aj dnes v lekarni. Odporucila.ze je.aj protizápalový
@kaja502 ked dychal ,tak mu piskalo na hrudi...
@kaja502 vies co dat calcium a tusirex denny a nocny davaj a potom mu to ustane ten kaslik len treba davat aj vecer lebo hlavne vtedy ho bude dusit