Ahojte, je tu to hnusné obdobie chrípok,nádchy kašla.. A práve kašel nám už 1,5 mesiaca znepríjemňuje život..Od všelijakých sirupov, cez cibuľu s medom už sme vyskúšali naozaj všetko a nie nie to prejsť..Malá ma 4 roky,poraďte ako definitívne skoncovať s kašlom.. Má ho suchý dráždivý keď sa rozkašle až ju napína, do škôlky ísť nemôže čerpáme s mužom OČRky na striedačku, je to jedna veľká katastrofa...Ďakujem
@arasidka123 nie to nie je, bola vyšetrená...Začiatkom januára bola chorá a odvtedy sa jej drží kašel...ale len kašel
Robili jej stery a odbery?
Bola na vytiery??
My sme kaslali resp zahlienena bola vysiel nam prvýkrát streptokok takze antibiotika...skuste daj dithiaden vecer pri takom kasle davam 2 3 dni vecer dithiaden
@jazula áno robili, všetko je v norme, nič jej nenašli,opakovane bola potom na odberoch a len ten hnusný kašel....mám pocit že to nikdy neprestane
crp má aké? netreba antibiotiká?
Brali jej krv na mykoplazmy , chlamydie , čierny kašeľ ?
Ja tak kaslem. Zachvaty. Ci den, ci noc. Zacalo to pri chorobe, ktora odznela po 10. dnoch a uz zacinam 6.tyzden s kaslom. CRP mam do 5, cize OK. Mne dala lekarka tabletky od refluxu. Nie som si vedoma, zeby som ho mala, ale napriklad 7rocnej susedke vysiel pozit.test na reflux pri dlhodobom kasli (test robili na alergologii) a ani o tom nevedela. Tak skusim, ci to nezaberie. Ja som zvazovala, ci to nemoze byt cierny kasel alebo chlamydie. Ale skusim 2 tyzdne tie refluxove tabletky a ked nepomoze, pojdem na ster. Lebo ten mi nevzala.
boli ste na pľúcnom ? kamoškynej malej takto isto kašlala a odporúčili jej liečenie v Dolnom Smokovci+robili spirometriu no moc nespolupracovala takže z toho nič nebolo. teraz má tabletky a sirup na mimopažerákový reflux.
Nie je alergik?