Kašeľ u 2-ročnej

18. dec 2023

Prosím Maminy o radu, pokial nepojdeme k doktorke. Dcérka ma dva roky a týždeň ma kasel, mala nadchu, to jej preslo. Od utorka som jej dávala Stoptussin kvapky a vecer fenistil. V piatok už vykašliavala, tak po dohode s doktorkou som jej Stoptussin vysadila a nasadila sirup hedelix. Každú noc prespala, no vcera som jej už fenistil nedala a noc bola strasna-mám pocit,že sme nespali, stále ju dusilo. Myslite,že jej mozem vratit Stoptussin aj fenistil alebo to je už na atb, aj keď horucku nemala? Dakujem

zorkahorka
18. dec 2023

Kasle len vecer? Zrejme jej zateka. Ja by som fenistil nechala, nam pomaha na zadne sople sinupret

autor
18. dec 2023

@zorkahorka aj počas dna, ale nic strasne, no v noci ju dusi ako leží vkuse. Dakujem, dám jej ešte fenistil, pri nich spala pekne

allisian
18. dec 2023

Synovi pri takých záchvatoch nočných, podkladam pod matrac ešte jeden vankúš, aby nespal na rovnom. Lebo keď je vystrety, tak sa rozkašle. Ku posteli prevesim mokrú osušku. A difuzer u nás ide nonstop, s kvapkami olejov všakovakých. Podľa toho, v akej fáze choroby a kašľa je.