Kašeľ trvá už 3 týždne

viky_21
6. feb 2024

Dobry den, riesili ste niekto u deti kasel, kt. trva uz 3 tyzdne ?
Uz sme skusali sirupy na suchy kasel, vlhky kasel, kvapky, dostal pamycon do nosa a od Soboty davam Zinnat antibiotika. No stale sa v spanku dusi. Kasel uz bol trochu aj vlhkejsi ale teraz je to skor ako laryngitidovy. Ked sme boli u dr tak dychanie mal ciste. Uz som bezradna ..

hipuska
6. feb 2024

Nepoteším ta. Teraz tohto ide veľa. U nás to bolo skoro 2 mesiace, crp stále nízke. Len treba dat tomu čas. Veľa covidov a chrípok. A neviem čoho ešte zmutovaneho. Treba nahmatkovo kontrolovať, aby to nepreslo do zápalu pluc

viky_21
autor
6. feb 2024

@hipuska ach jaj. Toho sa bojim, ze sa toho nezbavime tak skoro. Urcite pojdeme zas k dr ak to neustupi len mu chcem nejak pomoct a neviem ako. Ale ked uz atb nezaberaju tak neviem

danielahamar
6. feb 2024

treba zobrať výter, prípadne krv

kulumulu123
6. feb 2024

@viky_21 vitaj v monom svete my s tym bojujeme presne od 5.12!!!! Pomohol nam az dr na plucnom ked nasa mudr neskutocne vsetko pidcenila a my sme z toho celeho dostali 40-tky horucky a verdikt bol zapal pluc...

kulumulu123
6. feb 2024

@viky_21 ps stale mame kvoli tomu problemy stale na PN a stale nas riesi pluciar..
Takze by som vsetkym piradila na takyto kasel pozor. Tiez nam nasa dr vracela ze dychanie ma ciste aj ked ja sama som volnym uchom pocula ako mu tam chrapci pri kazdom nadychu a vydychu pitvrdil mi to aj dr na plucnom

kulumulu123
6. feb 2024

@viky_21 tiez nam ziadne antb nezaberali az tie co dostal na plucnom... To sme 2 mesiace denne napchavali antb od vymyslu sveta 😩 proste cele zle...

tanyag
6. feb 2024

Moja mala kašel 4 týždne...výtery ok, snímok pľúc ok, priedušky ok, hrdlo čisté...pomohlo vysadiť úplne všetky lieky a inhalovať....

miruska0908
6. feb 2024

Dcéra kašle dva týždne, akurát sa to ani nezhoršilo, ani nezlepšilo. Žiadny podľa mňa nebezpečný kašeľ, len občas zakasle. CRP nízke, dychanie čiste a predsa obojstranný zápal pľúc. Určite aj vám radím spraviť snímok.

soulmate9
6. feb 2024

Ja som mala tiez hrooozny kasel az ma napinalo 3 tyznde, nic mi nezaberalo, jedine Trifed mi pomohol. ale este stale zvyknem rano odkaslat. neviem ci Trifed mozu aj deti, je to na predpis.

soulmate9
6. feb 2024

@viky_21 ked atb nezaberaju ,tak je to asi jedine virusoveho chrakteru . co teraz velmi fici ...a na virusy atb nezaberaju .

viky_21
autor
6. feb 2024

@miruska0908 a mozem sa opytat kolko ma dcera rokov? Urobia snimok o 2r dietatu ?

miruska0908
6. feb 2024

@viky_21 bude mať 5, ale pred nami robili snímok cca ročnému chlapčekovi. Takže určite vedia ako na to.

vandala
6. feb 2024

@viky_21 ahoj, my sme na jesen kaslali cela rodina dva mesiace, kedze hlavne ja som ustavicne chora (dcera chodi do skolky a ja vsetko schytam), pobehala som plucne, orl, infekcne, imunoalergo a v podstate zistili, ze som niekedy na jesen prekonala covid. Ked som sa testovala, testy boli negativne. Ale dost mozne je, ze sme tak dlho kaslali z neho. Vybrala som vsetky mozne sirupy, 4 antibiotika, deti podobne a nepomohlo z toho nic, az cas.

nwnw
6. feb 2024

@viky_21 po mesiacoch pomohli ATB detom cez vianoce. Po 2 tyzdnoch v skolke kaslu zas 😩. Boli sme na odbery chlamydie a podobne. Cakam na vysledky.

maris5
6. feb 2024

My sme mali rovnaky problem. Nic nezaberalo, urobili odbery, vytery, rtg pluc. Vsetko negativne, ze niet co robit. Dala potvrdenie do skolky, ze nie je infekcny a moze chodit do kolektivu. Zmenili sme prostredie, isli sme do Tatier, trochu to pomohlo.

tina2404
6. feb 2024

My už piaty týždeň vlhký kasel.

mipolka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mipolka
13. feb 2024

@kulumulu123 Prosím Vás aké ste dostali na pľúcnom antibiotiká?

kulumulu123
13. feb 2024

@mipolka cefzil

tina2404
14. feb 2024

@mipolka nám zabral nakoniec biseptol od nasadenie liekov do týždňa bolo všetko ok