Baby prosim vase skusenosti so zapalom pluc u vasich deti.
Kolko im trval kasel po zapale pluc? Co pomohlo najviac?
Dakujem
@avlv ja som kaslala skor sucho drazdivo. Bolo to vycerpavajuce lebo som nemohla spavat kvoli tomu. Dali mi aj tabletky kodeinu, ale z tych mi bolo velmi zle. Tak kazal vysadit. Inhalator vyborny. A neskusali ste sa pytat na plucne? Ja som lezala na infekcnom. Ale s tym kaslom som sla do plucnej ambulancie potom. Odborny lekar ma podla mna viac moznosti nastavit liecbu. Mne bezne lieky nezaberali.
@maorka No bolo to už dávnejšie takže kašeľ ustál ale ozaj až skoro po mesiaci.Jej potom ešte zistili alergiu na mlieko a to ju tiež výrazne zahlienovalo. Po nej som mala zápal pľúc ja asi po roku a veru kašľa som sa dlho nemohla zbaviť aj vyše mesiaca sirupy. Najviac pomohol ten Erdomed.Samozrejme nie hneď ale tak po tyzdni
@avlv ahoj pred rokom mala zapal pluc dcera a ja po nej. Ona po dobrati dvojkombinacie atb. uz nekaslala, mne kasel ostal. V nemocnici mi davali nieco na tlmenie kasla, lekarka moja pleumolysin kvapky. Nepomohlo. Kasel ostal az pluciar mi dal sprej tusim kortikoid a do tyzdna mi.bolo lepsie do dvoch prestal kasel. Doma som bola tusim mesiac.