Kašeľ, nádcha a teplota

21. mar 2024

Dcera mala kasel nadchu teplotu..na zaklade vyteru a bakterii dr nasadil antibiotika v utorok.vcera uz ta teplota nebola taka len do 38.nepodavala som nic ani..no od dnes zase je nad 38.5.je to normalne? Myslela som ze po 4 dnoch vysokeho teplotovania je uz koniec a dnes znova.kasel stale pretrvava. 3 dni antibiotik uz museli zabrat nie?

anavixy
21. mar 2024

Atb len na zaklade vyteru alebo aj crp bolo robene? Teplota moze skakat, dnes cely den bola znova ci len raz vystupila? Atb relativne mohli uz zabrat, ale mozno to len chce viac casu a ak nebolo robene crp tak mozno su aj zbytocne co sa horucky tyka…

autor
21. mar 2024

@anavixy len vyter a zistene 3 bakterie. Dnes sa drzala stale okolo 38 a teraz uz ide hore

majamat
21. mar 2024

su viacere moznosti,a le teda jedna z nich je, ze ATB este zabrat nemuseli, viackrat osm zazila, ze zabrlai az na nejaky 5 den.
ak bol robeny vyter a najdene bakterie, sucasne sa vysetruje aj citlivost na konrketne ATB, cize toti je najpresnejsi sposob, ako nasadit spravne ATB.

no samozrejme ej tu aj moznost dalsieho infikovania iynymi mikroroganizmami, co je ale amlo caste pri uzivani ATB, no vylucene to nie je.

anavixy
21. mar 2024

Hej tak to si asi atb zasluzi 🙊 tak podla mna je to este normalne, ze jej teraz na vecer vystupila horucka zasa tak vyssie, ked cez den bola este v ramci zvysenej teploty, malo by sa to zlepsovat, uvidis zajtra, pozajtra, ale v podstate ked ma nasadene atb tak asi hlavne cakat.. zajtra je vlastne piatok, tak uvidis rano, ked-tak konzultuj s pedi 🍀

autor
21. mar 2024

@majamat
@anavixy dakujem baby.ste ma ukludnili.ja uz zase zacinam stresovat a mozno aj pre nic.presne ked je ten vikend tak trosku sa obavam.hadam bude uz dobre...ach tie deti..

majamat
22. mar 2024

keby nieco, vzdy je mozne zajst aj na pohotovost.