ahojte, potrebovala by som poradiť. Drobec mi kašle ALE len v škôlke. tam je to podľa učiteľky vlhký kašeľ ale doma nezakašle ani raz. Nemá ani teplotu, ani nádchu, žiadna únava len to kašľanie. Je možné že má na niečo alergiu čo majú v triede? Lekárka tiež nič nezistila a na alergológiu má termín ďaleko. Čím by som mu mohla pomôcť? (skúsim už asi hocičo)
Vďaka
najskor v skolke riadne chloruju, chlor silne drazdi dychacie cesty. Pred covidom cistili len tak aby sa nepovedalo a teraz sa idu so savom pretrhnut.
u nas to iste,ale zase sople...stale ucitelka hovori,ze nech si necham 1-2 dni doma,ze ma sople a prideme domov a nic...v skolke je dost horuco,ako keby mali kurenie zadara hahaha
Mame podobný problém.
Prekurene podľa mňa, veľa kobercov závesy, dezinfekcia malo vetrania.
Úplne iné prostredie..
Môj syn hneď ako príde k mojej mame, tak kašle a soplí. Odmalička, teraz má 14 a stále 😁… asi koberce, záclony … netuším… takže môže byť že nejaká alergia 🤷🏼♀️
tak skúsim sa spýtať u lekárky na to potvrdenie že nie je infekčný aby som to mala kryté a mohol aj on do škôlky aj ja do práce. lebo takto kolotoč škôlka / doma / škôlka nás fakt nebaví 😕
@bavlnka92 Môže to byť aj zo stresu.