Ahojte, poradte prosim co na zatekajuce hlieny a kasel z toho, moja 5 rocna dcera takto kasle uz vyse mesiaca je bez teplot, crp ok, vysledky z krvi ok, vyter z nosa a hrdla tiez v poriadku, je skolkarka a je pravda ze pocas roka sme mali casto aj zelene sople, ma zvacsenu nosnu mandlu 2.stupen, rada by som sa vyberaniu vyhla...este podotknem ze ten kasel ma iba ked zaspi, niekedy v priebehu noci a este potom rano po prebudeni...cez den uplne zdrave dieta. Sinupret, stuptussin, trifed solmucol sme brali uz.
@bazar3333 ja odporúčam skúsiť inhalovať .
@ivka151092 a co konkretne inhalovat? Nos ma dcerka cisty, dycha dobre...len ten kasel
@bazar3333 moja dcéra inhaluje bud vincentku (keď má nádchu) a keď má hlienovity kasel tak jej dávam inhalovať amprobene. Čistí sliznicu a rozpúšťa hlieny.
Konvicku skúste, inak je to o nervy, aj syn to máva. Vyvýšené spanie, glg dva napiť, keď moc zateká. Ešte by to mohol byť reflux, či ju nepáli zaha, to si skús možno odsledovať. Lieky na vykasliavanie nemajú význam, oni to nemajú dole v plucach, prieduskach, to proste zateká a prekáža v hrdle. Možno obmedziť mliečne, múčne, sladké, zvlhcit vzduch
@ivka151092 dakujem skusim
@ada0207 dobrý večer, hľadám takúto tému, lebo tiež sa mi dcérka prestáva pozdávať, už cca 10 dní vlhko kašle, ale cez deň min, v noci stále až ju napína a včera to z nej vyletelo
@ada0207 vôbec žiadne príznaky choroby nemá, bola chorá cez prázdniny, myslela som ze nejaké dozvuky ale toto sa mi už nepaci
@luuciinkaa11 Áno asi mate taky istý problém až na to ze mi toto od novembra mame... A nič nikto nezistil okrem toho ze zatekaju hlieny do krku... My máme už taký záchvaty ze som včera podavala čipok v noci už 😔
Bromhexin kvapky, vyčistiť dýchacie cesty a mandľu čo najskôr von.