Kašeľ a zachrípnutie u 4.mesačného babätka. Čo na to?

robika
11. nov 2010

Ahojte, potrebovala by som poradit, mam 4.mesacneho chlapceka, pred tyzdnom sme ochoreli obidvaja, kojim takze maly dostaval protilatky v mliecku a tak sa ta choroba u neho zastavila tak, ze mal iba hlieny v nose. Na tie nam doktorka dala kvapky Pamycon a odsavali sme. Dnes vsak maly zacal trochu kaslat a je zachripnuty. Poradte mi prosim, co by mu tak pomohlo. Dakujem.

kaja73
11. nov 2010

Skus kupit v DM ku čisty vit.C a davkuj 30-50 mg na kg vahy počas 1 tyždna a potonm 20 mg na kg vahy.Nam to super zabera.Ten vit.C je v praškovej forme,takže sa ta pekne davkovat a neobsahuje žiadne zbytočnosti.Nepodavaj tu davku naraz,ale rovnomerne rozdel počas dna.Ja ho davam napr.do čaju,obedu,alebo ovocia.Tiež je vyborny Citricidal-žial zoženieš ho len cez internet.Pre krpca ešte nie je vhodny na vnutorne užitie,ale po nariedeni do vody je vyborny na vytieranie nošteka-neštipe a rychlo zabera.mimochodom ovela lepšie ako Pamycon. 😉 Ide o vyťažok z grepovych jadierok.No pozor, nie je to ten čo dostať v lekarni pod nazvom citrogrep alebo pod inymi nazvami.Len ten citricidal je patenovany pripravok,ktory ma fakt preukazane protibakterialne a protivirusove učinky.

pink_lady
11. nov 2010

pri 4 mesacnom babatku by som urcite neexperimentovala, pokial nezabral na nadchu pamycon, ide asi o virusovu infekciu, skus minimalne sa poradit telefonicky s lekarkou...Vitamin "C" - pre babatka je dobry cebion...podavala by som vitaminove doplnky vylucne z lekarne...

njonja
11. nov 2010

Ahoj, nam velmi pomohli homeopatika - homeogene na zachripnutie, stodal na kasel a este spray do nosteka. Dobry je aj Osciloccocum . Davkovanie nam lekarke predpisala pre 7 mesacne babo 3x1 pri homeogene, resp.coryzaliii (na nadchu), spray 4x denne a oscilocc. jednu celu tobolku denne. Vraj sa neda homeipatikami uskodit ani predavkovat, lebo to, co telo nema dostat, to jednoducho vyluci. Aspon tak mi povedala doki. No a odsavacka na vysavac...