Ahojte mamy, uz neviem čo tomu decku dat. Trapime sa vyše 3 týždňov. Najprv mal suchý dráždivý kasel, kazali stoptusin sirup. Preslo to potom do hlienoviteho dráždiveho, kazali mucosolvan. Neprechadzalo to tak dr nasadila trifed+pamycon do nosa. Nic stale kasel stale sopel. Dala zinnat ATB+ sinupret+zyrtec do nosa.
Ludia boží mesiac presiel a decko rovnako choré.
Kto ma skúsenosti ale fakt nieco co zaberie lebo uz to je naozaj neúnosné.🤧 (3.9r)
Preco mu dala ATB bez CRP?
Mala mu zobrat aspon vytery, krv mykoplazmy, chlamydie...no skore uzdravenie, ale nepaci sa mi jej postup
@nellka21 mne maly ked sa nakazil,tiez takmer mesiac sa to s nim tahalo. Ked uz aj po 3-4t mal hrozny kasel,sla som opat k doktorke,ta ho pozerala,ze vsak hrdlo ciste,dychanie ciste,nema dovod kaslat. Tak mu dala sirup od alergie a decko takmer 5 mesiacov nezakaslalo. Takze ak je to alergologickeho povodu,mozes do neho tlacit atb a kadejake sirupy,je to uplne zbytocne.
@luccija @fiafia Uplne suhlasim.
Kompletne vytery a vysetrenie z krvi (a nepohnem sa z ordinacie, kym to nespravi a moze mat nazvat aj Google/modrykonik matkou). A az potom sa odpichnut, ked pridu vysledky. Deti nie su pokusne kraliky! Normalne ma nahneval (aj skaredsie by sa dalo) pristup pediatricky.
@nellka21 covid nemá