Mamičky poraďte, ako zaručene zatočiť s kašľom? Už kasleme a soplime druhý týždeň a nevieme sa toho zbaviť.Doktorka nám dala dithustat no neviem nejako nezaberá. Poraďte niečo osvedčené dákujem
@zuzkapatrik2016 je aj na horne aj na dolne dych.cesty ten solmucol, musi pri nom vela pit, u nas je to osvedcene...kasel je z tych soplikov a z hlienov ktore sa nedaju vykaslat
@zuzkapatrik2016 nám pomáha sinupret a calciovy sirup
U nás zaberá na kašeľ jedine Stoptusin a Sinupret
@zuzkapatrik2016 ak vam zatekaju hlieny tak ditustat to len zhorsuje. Treba hlieny dat von- solmucol, vit C. Ale poslednu davku 2-3 hod pred spanim. Ale pocitajte ze dalsich 10 dni sa budu priedusky cistit a bude dieta este kaslat/ vykasliavat. A tiez kvapky do nosa a morsku vodu. Drzim palce.
@zuzkapatrik2016 mazať hruď napr. Kačiacou masťou to určite zaberie a veľa piť
Sirup na kašeľ plus calciovy sirup, nám vždy zaberie
@lenadka Bromexin? To vôbec nepoznám 😊
@jankaga Prosím vás aký kalciovy sirup? S príchuťou dávate?
@kucikuc Dá sa kúpiť v lekárni? Ďakujem
@kika831 Čiže radšej ten dithustat vysadiť a dávať Solmucol? Mám aj stoptusin 😃
@shellye Sinupret to je na sopliky?
@lenka2710 Kalciovy sirup klasický?
@iveta143 Oki tak to skúsim ☺️
@zuzkapatrik2016 ja dávam klasický,niekto ochutený
Moja malá vypije vsetko 😊,tak nemáme problém
@zuzkapatrik2016 to asi nie my máme domácu 🙂
@zuzkapatrik2016 ditustat vysadit. V pripade ze by po solmucole velmi dieta vykaslavalo az dusivo a nemohlo sa vyspat, tak ho mozte dat na noc, tesne pred spanim na ukludnenie toho kasla. Co sa kalcioveho sirupu tyka tak nam vyslovene lekarka povedala ze ho nemame davat pri uzivani solmucolu.
@zuzkapatrik2016 Áno Sinupret je na soplíky (na dýchacie cesty) u nás veľmi osvedčený, snáď by aj Vám pomohol...
@zuzkapatrik2016 https://www.drmax.sk/bromhexin-12-kvapky-km-50ml/
Inak kalciovy sirup ten úplne obyčajný čo sme ešte mi ako deti jedli je najlepší.
@zuzkapatrik2016 obyčajný vanilkový si pýtajte v lekarni
solmucol sirup