poradte my syn mi kasle po nociach je to hrozne az ho napina,dostal dost ôiekov,a na tvaričke a tele sa mu objavia flaky jak po ustipnuti po zihlave ,z čoho to može byt?
To bude alergia :( načo dostal lieky na kašeľ?
urcite aleria na lieky co berie,vysad vsetko a chod k lekarke,...daj mu fenistil kvapky,alebo nejaky dithiaden.ja mam toto ked som zjedla kiwi,len s tym,ze ma hrozne skriabalo v krku a tak som kaslala,ze som az vracala +tie flaky okolo krku az na hrudnik,....
urcite treba vysetrenie na alergo
Alergia podla mna. A neviem ci dostal tie lieky na kasel, alebo kasle teraz ked ma lieky. V prvom pripade moze byt tie vyrazky
reakcia na lieky ktore dostal, ale ak mal predtym kasel aj s tymi vyrazkami okamzite by som konzultovala alergologa, nechcem strasit, ale ak sa vyskytlo nieco, na co ma alergiu, nech to neprerastie do astmy... Len sa nevystras, nie ej to vec zo dna na den, ale isto by som to neodkladala po vianociach.
Zdravim,chcela by som sa Vas opytat, ako to s Vasim synom dopadlo. Nasa dcera ma nieco podobne. Davam jej kvapky do nosa (morsku vodu) a kvapky do oci.Dakujem
ked ma dost liekov, nie je to alergia na niektory liek? asi by som sa pytala lekarky lebo tak sa prejavuju aj alergie na lieky